Cristina Spătar, la cinci ani de la divorţ: „Pentru mine el era totul”

Cristina Spătar a făcut declaraţii despre fosta căsnicie, la cinci ani de la divorţ. Cântăreaţa a mărturisit că a suferit foarte mult în acea perioadă, pentru că vedea că tatăl copiilor ei se îndepărta tot mai mult şi lipsea de acasă. Pentru că nu are mamă, vedeta s-a ataşat de familia fostului soţ.

08 ian. 2021, 09:30
Cristina Spătar, la cinci ani de la divorţ: „Pentru mine el era totul”
Cristina Spătar a făcut declaraţii despre fosta căsnicie.

Cristina Spătar, la cinci ani de la divorţ. ”A fost o perioadă mai delicată. Ultimii doi-trei ani din căsnicie și am înțeles mesajul, pentru că lipsea foarte mult. Eu am fost doar foarte geloasă. Nu l-am înșelat în viața mea și nu aș fi făcut asta. Pentru mine el era totul, pentru că eu n-am mamă. N-am pe nimeni. El și familia lui, pentru mine, erau totul”, a declarat Cristina Spătar în cadrul unei emisiuni TV.

Citeşte şi: Percheziţii în casa lui Alin Ionescu, fostul soţ al Cristinei Spătar. A fost chemat de urgenţă în faţa magistraţilor

Cristina Spătar, la cinci ani de la divorţ

Cea mai mare lovitură a fost când mama s-a îmbolnăvit de cancer. Atunci a fost cea mai mare lovitură, deși nu conștientizam la momentul respectiv. Dacă ar fi fost mama lângă mine, ar fi fostul totul mult, mult mai bine și mai ușor de depășit anumite momente.

Cea mai mare lovitură a vieții mele a fost moartea mamei de cancer. Eu am avut ghinionul să fiu lângă ea și să sufăr, sora mea fiind plecată în străinătate. Chestia asta m-a marcat foarte tare”, a mai spus vedeta.

„Fiecare are de dus o cruce. A mea e cam grea”

Mama Cristinei Spatar a murit de cancer atunci când câtăreaţa avea 22 de ani. Ea a îngrijit-o timp de 3 ani, deoarece sora sa era plecată în străinătate, iar tatăl le-a părăsit.

Citeşte şi: O vedetă din România a divorţat în secret. Acuzaţii grave la adresa tatălui fetiţei sale

Astăzi tată meu, acum recent am aflat, are și el cancer ganglionar. Alături de sora mea, încercăm să facem tot ce putem să-i fim alături, pentru că nu e ușor. Chiar dacă el a fost un tip foarte dur, el ne-a educat așa militărește, e totuși tatăl nostru și trebuie să avem grijă de el.”, a povestit Cristina Spătar la emisiunea Vorbeşte Lumea.

Cântăreaţa a mai trecut și printr-un divorț, care a consumat-o mult. De asemenea, din dorința de avea copii, a făcut mai multe tratamente și fertilizări în vitro.

Există Dumnezeu și cred că El îmi dă toate astea ca lecții, să învăț din toate astea. Așa se spune din bătrâni, că fiecare are de dus o cruce. A mea e cam grea, dar trebuie să o duc. Iar copiii sunt ceea ce mi-a dăruit Dumnezeu”, a mai spus Cristina Spătar.


loading...
Partenerii noștri