Percheziţii în casa lui Alin Ionescu, fostul soţ al Cristinei Spătar. A fost chemat de urgenţă în faţa magistraţilor

Fostul soț al Cristinei Spătar, chemat de urgență în fața magistraților de la Tribunalul București, într-un dosar de corupție. Alin Ionescu este acuzat de evaziune fiscală. Anchetatorii au făcut perchezitii si au ridicat din casa lui saci de documente.

RomaniaTV.net
03 mart. 2020, 10:14
Percheziţii în casa lui Alin Ionescu, fostul soţ al Cristinei Spătar. A fost chemat de urgenţă în faţa magistraţilor

Fostul soţ al Cristinei Spătar s-a căsătorit cu Larisa Tănăsoiu

Fostul soț al Cristinei Spătar, Alin Ionescu, s-a căsătorit civil cu Larisa Tănăsoiu. Cei doi au devenit părinţi, pentru brunetă este primul copil.

Cristina Spătar a acceptat ideea că nu mai este cale de întoarcere, iar aceasta și-a refăcut viața după divorț, scrie viva.ro. Locul vedetei în vila de lux a fost ocupat de Larisa Tănăsoiu, actuala iubită a omului de afaceri.

Citeşte şi: Cristina Spătar, la un pas de SINUCIDERE. Motivul este HALUCINANT

Lucrurile au evoluat destul de repede, pentru că focoasa brunetă a rămas însărcinată, iar în scurt timp va aduce pe lume un băiețel. Alin Ionescu și Larisa Tănăsoiu sunt împreună încă din anul 2016, iar pe vremea aceea, omul de afaceri încă era căsătorit cu Cristina Spătar.

Cununia civilă a celor doi a avut loc în mare secret, potrivit cancan.ro. Acum, Alin Ionescu și Larisa Tănăsoiu sunt o familie și în acte. Pe data de 30 iunie, omul de afaceri și-a cerut iubita de soție și i-a oferit un inel cu o piatră foarte mare.

Citeşte şi: Cristina Spătar, declaraţii şoc despre despărţirea de Alin Ionescu. „Am simţit că îmi pierd echilibrul….”