Cristina Spătar nu mai rezistă, a ajuns la capătul puterilor: „Nu mă simt confortabil. Am încercat tot”

Cristina Spătar nu mai rezistă, a ajuns la capătul puterilor. Vedeta și-a găsit liniștea alături de Vicențiu Mocanu, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. După o căsnicie și un divorț tumultos, acum are un partener care o sprijină necondiționat.

03 apr. 2024, 21:22
Cristina Spătar nu mai rezistă, a ajuns la capătul puterilor: „Nu mă simt confortabil. Am încercat tot”
Cristina Spătar nu mai rezistă, a ajuns la capătul puterilor

Cristina Spătar nu mai rezistă, a ajuns la capătul puterilor. Cântăreața a dezvăluit că a acumulat câteva kilograme în plus în pandemie, pe care vrea să le dea jos cu orice preț și nu prea reușește. Are noroc că nu se văd foarte mult, pentru că o ajută și construcția corporală.

Citește și: Cristina Spătar are soț academician. Omul de afaceri Vicențiu Mocanu a primit titlul de academician în Parlamentul Romei

Cristina Spătar nu mai rezistă, a ajuns la capătul puterilor

Fac (n.r. sport), mă străduiesc. Eu am niște kilograme luate de ceva timp. Am pus niște kilograme din pandemie. Chiar am luat șase kilograme. Bine că știu cum să îmbrac, să le acopăr. Am noroc că sunt înaltă, am încheieturile subțiri, statura.

Nu mă simt confortabil. Am atâtea haine elegante la care aș mai reveni, dar nu mai încap în ele. Se închide fermoarul mai greu și nu e confortabil. Am încercat toate tratamentele și foarte puține au rămas de încercat”, a declarat Cristina Spătar, în cadrul unei emisiuni TV.

De asemenea, Cristina Spătar știe că mișcarea fizică nu este suficientă pentru a ajunge la kilogramele dorite, așa că vedeta face tot posibilul să aibă grijă și la alimentație.

Merg la sală de trei ori pe săptămână și ne ocupăm de toate. Nu mănânc nimic toată ziua și când ajung seara în bucătărie… Nu fac fasting, dar la mine cred că funcționează foamea(…) El (n.r. soțul) îmi dă prăjituri (n.r. râde). Atunci când o să revin la greutatea mea, o să fie bine”, a mai spus vedeta.