Cristina Spătar s-a mutat la Londra. Primele imagini cu artista, din Marea Britanie

Cristina Spătar s-a mutat la Londra. Artista a fost nevoită să ia această decizie din cauza veniturilor, care i-au fost grav afectate de pandemia de coronavirus. Sora ei mai mică locuieşte deja acolo şi ea o va ajuta pe vedetă în perioada următoare.

24 nov. 2021, 09:56
Cristina Spătar s-a mutat la Londra. Primele imagini cu artista, din Marea Britanie
Cristina Spătar s-a mutat la Londra

Cristina Spătar s-a mutat la Londra. Hotărârea a fost luată în urmă cu câteva luni, când a resimțit mai acut lipsa banilor, din cauza evenimentelor anulate în pandemie.

Toți artiștii o duc rău. Nu știu ce se va întâmpla de acum încolo, vom vedea. Cristina este una dintre persoanele care se află în această situație ingrată. Și anul trecut a fost greu, acum la fel. A cântărit foarte bine lucrurile și a decis să plece din țară.

Are pe cineva în Anglia care o va ajuta și deja face demersurile necesare. Nu știm cât de repede sau cât de târziu se va întâmpla. Cert este că ea este foarte hotărâtă și deja merge acolo să se intereseze”, a povestit un apropiat de-al vedetei în urmă cu o lună.

Citeşte şi: Cristina Spătar, la cinci ani de la divorţ: „Pentru mine el era totul”

Cristina Spătar s-a mutat la Londra

Artista a început o nouă etapă în viaţa ei şi s-a mutat în Londra, în casa surorii ei. Narcisa locuiește de mai mulți ani în Marea Britanie și o va ajuta să-și găsească un loc de muncă în domeniul imobiliarelor.

Pe lângă problemele financiare, Cristina Spătar a avut de traversat o perioadă foarte dificilă după moartea tatălui său. Artista și-a luat adio pentru totdeauna de la tatăl său în vara acestui an. A murit de cancer, boala care a răpit-o și pe mama ei în urmă cu câțiva ani.

Drum lin spre îngeri, tată… acolo o vei reîntâlni pe ea…”, a scris Cristina Spătar, pe Facebook.