Cristina Spătar, în doliu. Tatăl artistei a murit după o grea luptă cu cancerul

Momente grele pentru Cristina Spătar. Tatăl artistei a fost răpus de boala care în urmă cu câțiva ani i-a adus sfârșitul și mamei sale. 

13 iun. 2021, 10:40
Cristina Spătar, în doliu. Tatăl artistei a murit după o grea luptă cu cancerul

Cristina Spătar trece prin momente grele în aceste zile. Sâmbătă, cântăreaţa şi-a condus tatăl pe ultimul drum.

Tatăl artistei a pierdut lupta cu cancerul, aceeaşi boală nemiloasă care i-a răpit şi mama în urmă cu ceva timp. Bărbatul fusese diagnosticat în luna octombrie cu cancer la gât.

„Drum lin spre îngeri, tată… acolo o vei reîntâlni pe ea…”, a scris Cristina Spătar, pe Facebook.

Cristina a fost vorbit în repetate rânduri despre durerea cumplită pe care a simțit-o atunci când și-a pierdut mama. Artista a povestit că mama sa i-a fost model și în creșterea copiilor.

„Am avut copilarie foarte frumaosa cu niste parinti extraordinar de buni. Tatal meu a fost mai dur. Mama a fost foarte blanda, foarte buna si mi s-a parut un mod bun de a educa, copii mei raspund la blandete”, declarat Cristina Spătar.

Dispariţia tatălui său a venit într-un moment de suferinţă pentru Cristina Spătar. De curând, cântpreaţa s-a despărţit de iubitul ei, Tiberiu Vărzaru, cel care i-a fost alături timp de 5 ani și în brațele căruia și-a găsit alinarea după divorțul de tatăl copiilor.

Divorțul cântăreței a fost unul foarte dur. Infidelitatea soțului a fost cea care a dus la ruptură, însă suferințele nu s-au oprit aici.

Citeşte şi: Cristina Spătar, la cinci ani de la divorţ: „Pentru mine el era totul”

La scurt timp, artista s-a văzut dată afară din casa în care locuia cu cei doi copii. Ea s-a mutat cu chirie pentru că apartamentul pe care îl deținea înainte de căsătorie l-a pierdut după ce l-a pus gaj la bancă pentru afacerile soțului.

Citeşte şi: Cristina Spătar, despre cele mai grele încercări ale vieţii ei: Fiecare avem de dus o cruce. A mea e cam grea


loading...
Partenerii noștri