Cristina Strecopîtov, planuri mari de Revelion. Câți bani câștigă prima femeie-magician din România

Cristina Stecopîtov este o actriță îndrăgită, însă se numără și printre singurele femei din lume care susțin show-uri de magie! Cât câștigă aceasta, află în articol.

19 dec. 2023, 19:14
Cristina Strecopîtov, planuri mari de Revelion. Câți bani câștigă prima femeie-magician din România

Cristina a dezvăluit și ce onorariu primește, pentru un număr de magie, dar și cât de puțin câștigă, ca actriță.

Citește și Ce studii are, de fapt, magicianul Robert Tudor. Aceasta este meseria lui de bază, fanii au rămas uimiţi!

Prima femeie-magician din România a avut un an plin de evenimente.

Chiar și de Revelion va fi prezentă pe scenă, cu numerele sale speciale de magie, cu care își fascinează audiența.

„Lucrez și de Revelion, toți prietenii mei muncesc, magicienii, artiștii. Cred că n-am mai avut liber, de Sărbători, de vreo 15 ani. Anul acesta voi susține patru numere de magie, în patru restaurante, nu vor fi spectacole grele, nu le voi pune prea mult creierul la contribuție.

Oricum, petrecăreții sunt mai preocupați mai degrabă de sarmale. Eu trebuie să le atrag cumva atenția. Pentru cântăreți e mai ușor, căci mesenii pot asculta și în timp ce se uită în farfurie, eu însă trebuie să fac show-ul între două feluri de mâncare”, a declarat Cristina Strecopîtov, potrivit Playtech.ro.

Cât câștigă pentru un număr de magie de 25-30 minute

Cristina a vorbit și despre onorariul său pentru un număr de magie, dar și cât câștigă, dintr-un spectacol de teatru, ca actriță.

Ea face un rol de zile mari în piesa ”Familia tărăboi”, în care joacă alături de Silviu Biriș și de Corina Dănilă. Diferența de bani este una uriașă!

„Pentru un program de 25-30 de minute, am un onorariu de aproximativ 600 de euro. Ca actriță, însă, e cu totul altceva. Am intrat și eu recent în breasla actorilor, dar pentru teatru vin cu bani de acasă, din magie, dintr-un spectacol de teatru câștig în jur de 100 euro.

Plus că repetițiile nu ți le plătește nimeni, trebuie bani și pentru transport, pentru cazare, la reprezentațiile din afara Bucureștiului”, a mai spus ea.

Cristina Strecopîtov a vorbit și despre magicianul român, din serialul difuzat de Netflix, și anume, Victor Dorobanțu.

„Recunosc, el a făcut o treabă foarte bună în serial, o să mă mai înscriu la castinguri, poate prind și eu un rol într-un film important. Am văzut serialul, difuzat de Netflix, a fost foarte interesant, bravo lui, pentru performanță!

Citește și Video! Mafia magicienilor! Cum l-a ameninţat şi intimidat un magician local din Timişoara pe Robert Tudor, ca să nu-şi mai ţină spectacolul în oraş

Oricum, în acest film trebuia o mână de bărbat, nu de femeie, conform scenariului, așa că n-aș fi avut nicio șansă pentru acest rol!”, mai spune ea, în exclusivitate pentru Playtech Știri.