Video! Mafia magicienilor! Cum l-a ameninţat şi intimidat un magician local din Timişoara pe Robert Tudor, ca să nu-şi mai ţină spectacolul în oraş

Cum l-a ameninţat şi intimidat un magician local din Timişoara pe Robert Tudor. Actorul a avut parte de o situaţie extrem de neplăcută şi nu este prima dată când se întâmplă asta, însă, acum a vrut să facă totul public.

26 sept. 2022, 10:37
Video! Mafia magicienilor! Cum l-a ameninţat şi intimidat un magician local din Timişoara pe Robert Tudor, ca să nu-şi mai ţină spectacolul în oraş
Cum l-a ameninţat şi intimidat un magician local din Timişoara pe Robert Tudor

Cum l-a ameninţat un magician local din Timişoara pe Robert Tudor. Chiar dacă cu fiecare filmuleţ publicat, actorul amuză internaţii, de această dată a ţinut să posteze un video în care vrea să împărtăşească cu fanii o situaţie dură, prin care a trecut recent, însă s-a mai întâmplat şi în trecut.

Robert Tudor a fost sunat de un magician din Timişoara, nu vrut să-i dezvăluie numele, şi i-a spus să renunţe la spectaclul programat în luna octombrie, pentru că are şi el următoarea zi, şi riscă să nu mai vândă biletele. Văzând că celebrul magician nu s-a lăsat intimidat, a trecut la ameninţări şi i-a declarat „război”.

Citeşte şi: Ramona Olaru, enervată la culme în direct, la TV. A primit o propunere indecentă din partea unui bărbat cunoscut: „Dacă-ți dau două capace!”

Cum l-a ameninţat un magician local din Timişoara pe Robert Tudor

Chiar dacă am fost sunat şi ameninţat să nu mai ţin spectacolul de magie din Timişoara, de pe 22 octombrie, ei bine, să ştiţi că spectacolul de magie se ţine. Haideţi să vă spun ce mi s-a întâmplat…

În urmă cu o săptămână de zile am dat drumul unui turneu de magie în toată ţara. Printre cele zece oraşe se numără şi Timişoara. Imediat cum am pus spectacolul, m-a sunat un magician din Timişoara, care are spectacol pe 23 şi mi-a spus să anulez spectacolul, pentru că nu i se mai vând lui biletele. El îşi face promovare ca şi când ar fi cel mai mare magician din România, eu niciodată nu am spus asta despre mine, eu pot să spun că sunt cel mai urmărit magician din România, dar nicidecum cel mai mare sau cel mai iubi, aşa cum spune el.

I-am spus că nu sunt de capul meu şi mi-a zis că eu sunt capul, eu trebuie să anulez, pentru că, altfel, o să-mi anuleze el spectacolul, împreună cu primăria şi consiliul judeţean, la fel cum s-a întâmplat la Jador, asta a spus el.

Oameni buni, ce vreau eu să vă spun este că mi-a zis aşa: „Am obţinut un căcat de 20.000 de euro”, asta de Primăria şi Consiliul Judeţean Timişoara, ca să aducă alţi magicieni şi a zis că o să mă aducă şi pe mine anul viitor. I-am spus că nu am nevoie să mă aducă pe mine, pentru că nu vreau unu deasupra mea, ca Iisus Hristos, să se creadă el cel mai tare şi cel mai mare pe spatele meu.

Ei bine, oameni buni, băiatul ăsta a continuat, iar eu fac asta, pentru că nu e prima dată când a făcut. De asemenea, a mai anulat două spectacole a doi magicieni, de fiecare dată când au venit magicieni, el a încercat să anuleze orice spectacol şi la doi a reuşit.

Dacă e atât de mare, de ce nu mă lasă să ţin spectacolul? De ce nu îi lasă şi pe ceilalţi magicieni? De ce vrea doar el să fie acolo?

Este rău ceea ce se întâmplă, mă simt nedreptăţit pentru că cineva încearcă şi mi-a declarat război. Nu vreau să îi dau numele, pentru că nu vreau să-l fac cunoscut„, este mesajul magicianului Robert Tudor, transmis pe contul său de TikTok.

@magicianulroberttudor M-a amenintat un magician la Timisoara sa-mi anulez spectacolul!#magicianulroberttudor #foryoupage #foryou ♬ sunet original – Robert Tudor