Sora lui Florin Tănase face dezvăluiri din interiorul clinicii lui Gigi Becali. Procedura pentru bolnavii de cancer care nu se mai efectuează nicăieri în România

Clinica pe care o deţine Gigi Becali, este singura din România care oferă proceduri foarte moderne în sfera electrochimioterapiei. Medicul Cristina Tănase, sora fotbalistului Florin Tănase, de la FCSB, a făcut dezvăluiri despre cum merg lucrurile în interior.

03 mart. 2021, 18:10
Sora lui Florin Tănase face dezvăluiri din interiorul clinicii lui Gigi Becali. Procedura pentru bolnavii de cancer care nu se mai efectuează nicăieri în România

Cristina Tănase este primul medic angajat la clinica lui Gigi Becali care oferă detalii din interiorul acestei unităţi medicale. Tânăra spune că oamenii cu diverse afecţiuni au acum ocazia să încerce proceduri care se aplică deja în Europa, dar care încă nu există în România.

Electrochimioterapia este o procedură care se face în toată Europa. La noi, în România, este singurul centru. De asemenea, CTC, analiza celulelor tumorale circulante. Se face la noi în laborator, iar preţurile, în comparaţie cu alte centre din Europa sunt acceptabile. Este o investiţie foarte mare„, a spus Cristina, cea care este medic stomatolog la clinica lui Becali, la AS.ro.

Citeşte şi Biserica lui Gigi Becali din Pipera e aproape gata. Cum arată lăcașul de cult

Electrochimioterapia este o metoda de tratament anticancerigen experimental, ce foloseste o sonda speciala pentru a trimite impulsuri electrice in celulele canceroase. Celulele canceroase sunt astfel tintite, permitand utilizarea unor doze mai mici de medicamente de chimioterapie, care ajung mai usor in celule.

La noi în clinică este dezvoltată partea de medicină integrativă, mai ales pe partea oncologică, cu proceduri moderne, precum medicina hiperbară, care a luat mare amploare. Asta înseamnă oxigenarea suplimentară a organismului cu oxigen pur 100%, în interiorul unei camere presurizate, la o presiune atmosferică de trei ori mai mare. Acest oxigen suplimentar intră în celulele sanguine. Ajută puterea naturală a organismului de vindecare. Este o clinică dotată cu aparatură de ultimă generaţie„, a mai spus Cristina Tănase. Aceasta este medic stomatolog la ImunoMedica, clinica al cărei patron este Becali.

Gigi Becali a investit 15 milioane de euro în clinica în care bolnavii de cancer au parte de un tratament gratuit. Aceasta este situată în apropiere de Casa Radio, pe strada Virgiliu, nr. 91.

Citeşte şi Gigi Becali, poziţie radicală: Mai bine mor decât să mă vaccinez. COVID e un fleac, o răceală