Cristina Tarcea s-a pensionat. Klaus Iohannis a semnat decretul de eliberare din funcţia de judecător

Publicat: Joi, 13 Februarie 2020 12:17 // Actualizat: Joi, 13 Februarie 2020 12:27 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a Cristinei Tarcea ca urmare a pensionării.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri mai multe decrete de eliberare din funcţia de judecător ca urmare a pensionării, potrivit Agerpres. 

Astfel, au fost eliberaţi din funcţie judecătorul Erica Nistor, preşedintele Curţii de Apel Timişoara, judecătorul Florin Dogaru, preşedintele Secţiei I civile a Curţii de Apel Timişoara, judecătorul Marian Bratiş, vicepreşedinte al Curţii de Apel Timişoara, judecătorul la Tribunalul Brăila Any-Mary Căşaru, judecătorul la Tribunalul Caraş-Severin Luminiţa-Simona Beg, judecătorul cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Caraş-Severin Maria Cotolan, judecător la Tribunalul Argeş Nifon Sachelarie, judecătorul Liana-Gabriela Gheorghiu, preşedintele Secţiei I Civile a Curţii de Apel Târgu-Mureş, şi judecătorul Puşa-Carmen Pârvulescu, vicepreşedinte al Curţii de Apel Timişoara.

Citeşte şi: Mai mulţi magistraţi s-au pensionat. Klaus Iohannis a semnat decretele

Pe 6 februarie, secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a stabilit să înainteze preşedintelui Klaus Iohannis propunerea de eliberare din funcţie, prin pensionare, a Cristinei Tarcea, fost preşedinte al Instanţei supreme. Acum şeful statului a semnat decretul.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Cristina Tarcea Înalta Curte judecător Klaus Iohannis pensionare
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8280
RON
06 Apr
noapte 2 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H