Un an de la moartea jurnalistei Cristina Ţopescu. Sute de mesaje pe Facebook: care era marele ei regret

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în propria casă, pe 12 ianuarie 2020, ulterior stabilindu-se că vedeta murise de aproape două săptămâni. Prietenii apropiați nu s-au împăcat cu gândul și sunt încă devastați de dispariției prezentatoarei TV.

14 ian. 2021, 15:12
Un an de la moartea jurnalistei Cristina Ţopescu. Sute de mesaje pe Facebook: care era marele ei regret

Cristina Ţopescu a încetat din viață pe 28 decembrie 2019, la doar 59 de ani, și a fost descoperită fără suflare abia pe 12 ianuarie 2020, au afirmat, atunci, anchetatorii.

Cristina Ţopescu, omagiată pe Facebook

„Anul trecut primeam o veste cruntă. Cristina Țopescu era găsită în casă fără suflare, moartă de câteva zile și necăutată de nimeni. Nici acum nu-mi vine să cred, Cristina cea iubitoare de animale până la sacrificiu este în altă dimensiune. În fiecare zi de luni și joi, privesc către cer și-i mulțumesc Cristinei. Datorită ei am un contract de sponsorizare prin alimente de la MI (n.r supermarket). Aceste alimente au hrănit câini amărâți, nu doar din adăpostul meu, ci și din alte adăposturi sau după stradă. Rămânem vii, doar prin faptele noastre. CRISTINA ȚOPESCU continuă să trăiască până ce nici eu nu voi mai fi aici, cu voi. Odihnește-te pe steaua ta, suflet neliniștit, a scris Mona Semeniuc, de la Asociația „Casa Maidanezilor”, bună prietenă a Cristinei Țopescu, pe pagina sa de Facebook.

Cristina Ţopescu a murit după ce a făcut infarct. Ce spune raportul legiştilor

Cristina Țopescu era primul copil al regretatului comentator sportiv Cristian Ţopescu, din prima lui căsătorie. Absolventă a Facultății de Limbi Străine din București, secția Engleză – Italiană, Cristina Ţopescu a fost vedetă a posturilor Pro TV și Prima TV, iar in 2013 a decis să se retragă din televiziune.

Marele regret al Cristinei Ţopescu

O greșeală medicală i-a spulberat marea dorință de a avea copii. Într-o postare emoționantă făcută pe Facebook, pe 16 decembrie 2019, Cristina Țopescu a vorbit despre acest mare regret.

„Cred că răspunsul la altă trăsnaie a Facebook-ului nu e întâmplător. Eu n-am copii decât ai altei specii. Pentru că și ei sunt copii. Cine nu înțelege asta e, elegant spus, un homocentrist și nicidecum un umanist. Mi-am dorit mult copii, dar o greșeală medicală, chiar două, au făcut imposibilă dorința asta a mea mare. Mi-aș fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să încerc să formez un om bun, generos, iubitor de toate ființele, responsabil și solidar cu suferințele și bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu?”, a scris vedeta pe Facebook.