Cristina Ţopescu a murit după ce a făcut infarct. Ce spune raportul legiştilor

Legiștii au stabilit că jurnalista Cristina Țopescu a murit în urma unui infarct. Este prima concluzie a medicilor după necropsia inimii. Întreaga procedură a fost filmată de polițiști. Anchetatorii aşteaptă şi rezultatul testului toxicologic după ce în stomacul Cristinei Ţopescu s-au găsit mai multe medicamente. 

RomaniaTV.net
15 ian. 2020, 13:34
Cristina Ţopescu a murit după ce a făcut infarct. Ce spune raportul legiştilor

Azi, timp de două ore, au facut necropsia, iar inima era mai grasă decat în mod normal. Între mușchii cordului s-a format un strat de grăsime, ceea ce ar fi putut produce infarctul. În imagini apar toate momentele operațiunii, inclusiv momentul reintroducerii organului în corpul jurnalistei. După aceea corpul Cristinei Țopescu a putut fi încredințat familiei”, a afirmat jurnalistul Cristian Burcioiu, pentru Libertatea.ro.

Trupul neînsufleţit al Cristinei Ţopescu a fost depus miercuri la capela Cimitirului Bellu. Ceremonia de incinerare va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Bârzeşti.

Jurnalista Cristina Ţopescu, în vârstă de 59 de ani, a fost găsită duminică decedată în locuinţa sa din Tunari. Medicii legiști au stabilit ziua și ora morții Cristinei Ţopescu. Aceasta s-a stins imediat după Crăciun, seara. Primele rezultate ale necropsiei arată că în stomacul Cristinei Ţopescu s-a găsit un cocktail puternic de medicamente, un analgezic puternic şi un antidepresiv. 

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă, duminică, 12 ianuarie 2020, în locuinţa ei din Tunari. Cristina Țopescu s-a stins din viață alături de ființele pe care le-a iubit cel mai mult: câinii ei.

Ce avere avea Cristina Ţopescu. Cât câştiga şi ce afaceri avea fiica lui Cristian Ţopescu

Cristina Țopescu s-a născut pe 4 iulie în Oradea. A fost primul copil al lui Cristian Topescu, din prima lui căsătorie. Vedeta mai avea doi frați, Cristian și Sebastian. Cristina Țopescu a fost absolventă a Facultății de Limbi Străine din București, secția Engleză – Italiană. Înainte de 1989, în perioada când nu a avut serviciu, a trăit din meditații, a fost corector la revista „Contemporanul”, a scris la revista „Cinema”, a tradus filmele care circulau pe casete video.