Cristina Ţopescu ar fi murit în somn. „Avea mii de prieteni pe reţele, dar a fost găsită după trei săptămâni”

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în această seară! Vecinii nu o mai văzuseră de dinaintea Crăciunului iar după spusele bunei sale prietene, Marina Almăşan, aceasta este posibil să fi murit în somn.

RomaniaTV.net
12 ian. 2020, 21:10
Cristina Ţopescu ar fi murit în somn. „Avea mii de prieteni pe reţele, dar a fost găsită după trei săptămâni”

O femeie de 59 de ani avea mii de prieteni pe rețelele de socializare, probabil mii de cunoscuți în viața reală. Posta aproape zilnic pe Facebook, uneori și de patru-cinci ori pe zi.

Pe 26 decembrie a postat ultima dată. Apoi, nimic. Nu a mai răspuns la telefon, la mesaje, la nimic. Nimeni nu s-a îngrijorat.

O vecină a fost cea care a reclamat liniștea asta suspectă care dura de trei săptămâni.

Moartea Cristinei Țopescu are în ea ceva din moartea omului modern care stă 24 de ore pe zi cu telefonul în mână, dând mesaje, likeuri, unlikeuri, postând emoții și emoticoane, însingurându-se cu fiecare postare din mediul virtual.

Nu mai avem timp să trăim real, darămite să ne mai pese de alții care trăiesc. Sau care mor”.

Cristina Țopescu nu mai răspunsese la telefon de pe 23 decembrie, iar vecinii nu o mai văzuseră de trei săptămâni. De altfel, o vecină îngrijorată a fost cea care a alertat poliția, iar un echipaj a găsit-o, astăzi, pe vedeta TV decedată în locuința sa.

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată”, a anunțat Poliția într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, polițiștii nu au descoperit urme de violență pe trupul acesteia. Totodată, în acest moment, se speculează că Cristina Țopescu ar fi murit în somn. Echipajul de la Serviciul de Ambulanță a constatat că ea era decedată de mai multe zile.

De la finalul anului trecut, Cristina Țopescu devenise consilier al ministrului Sănătății. Și cei de la minister au încercat să o contacteze pe Cristina Țopescu, fără succes. Au crezut însă că este plecată în străinătate și de aceea nu răspunde la telefon.