Lovitură CUMPLITĂ pentru Cristina Ţopescu

Cristina Topescu este aproape de colaps financiar. Fiica cunoscutului comentator sportiv Cristian Topescu nu a reusit sa-si plateasca un credit, iar vila si terenul sau din Balotesti au fost scoase la licitatie de banca.

31 aug. 2014, 06:16
Lovitură CUMPLITĂ pentru Cristina Ţopescu

Cristina Topescu se confrunta cu o problema grava, pentru ca a ramas fara domeniul sau ridicat in comuna Otopeni. O banca din Capitala, care o imprumutase pe vedeta cu 334.300 franci elevetieni, suma incluzand dobanzile si penalitatile, a obtinut executarea silita a acesteia. Institutia bancara a castigat la Judecatoria Sectorului 2, dar Cristina Topescu a facut recurs si s-a judecat cu banca si la Tribunalul Bucuresti. Magistratii i-au respins recursul in urma cu cateva zile, demarandu-se procedurile de executare silita, scrie Cancan.

Executorii i-au scos la vanzare imobilul din comuna Balotesti, pentru recuperarea debitului restant. Potrivit Publicatiei de Vanzare Imobiliara, pretul de pornire al licitatiei este de 75.916 euro pentru imobilul situat in Comuna Balotesti, sat Dumbraveni, judetul Ilfov, detinut de Cristina Topescu. Este vorba de un teren de 1.000 mp, cu o vila P+M cu suprafata de 170 mp, compusa din parter-vestibul-camera, living-baie-bucatareie-wc serviciu-terasa-hol-casa scarii-dressing-camera de zi-debarale si balcon.

Cristina Topescu a refuzat sa faca orice fel de comentariu: „Nu pot vorbi, montez o emisiune!”.


loading...