Cristina Trăilă (deputat PNL): „S-a exagerat puţin cu drepturile şi libertățile”

Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă (CMSU) a decis luni ca mască să fie obligatoriu purtată în unele spaţii deschise din Bucureşti, cum ar fi pieţe, târguri, gări, autogări, staţii de autobuz, troleibuz şi tramvai şi zonele pietonale din Centrul Vechi al Capitalei, măsura urmând să fie aplicată de marţi, a declarat pentru News.ro primarul Sectorului 6 Gabriel Mutu. De asemenea, organizatorii de spectacole în aer liber sunt obligaţi să dea oamenilor măşti de protecţie, iar partcipanţii sunt obligaţi să poarte masca pe toată durata evenimentului.

RomaniaTV.net
04 aug. 2020, 06:16
Cristina Trăilă (deputat PNL): „S-a exagerat puţin cu drepturile şi libertățile”

Deputata PNL Cristina Trăilă a declarat luni la Antena 3 că în discuțiile despre izolare, carantinare și internare în cazul COVID-19 „s-a exagerat puțin cu drepturile și libertățile, aici vorbim de un interes general”. „Cred ca sănătatea tuturor e mai importantă decât un moft de ora 23.00. Da, e un moft la ora 23.00 să stai la o terasă”, a spus Trăilă, avocată de profesie.

Prezent în studio, fostul ministru al Justiției, Robert Cazanciuc, avocat și el, a contrazis-o. „Nu este lipsire de libertate, exagerați cu asta de mă doare capul”, i-a răspuns Trăila.