Cristinel Bîgiu, fostul șef CJ Buzău, aflat în închisoare, a cerut contopirea pedepselor, dar s-a ales cu opt luni în plus

Cristinel Bîgiu, fostul președinte al Consiliului Județean Buzău, aflat deja în închisoare, s-a ales cu pedeapsa majorată. El ceruse în instanță contopirea pedepselor în dosarul în care a fost condamnat, însă a primit în plus opt luni de detenție.

RomaniaTV.net
16 mai 2018, 14:24
Cristinel Bîgiu, fostul șef CJ Buzău, aflat în închisoare, a cerut contopirea pedepselor, dar s-a ales cu opt luni în plus

Cristi Bîgiu, fost președinte al Consiliului Județean Buzău, aflat în prezent în Penitenciarul Mândrești, va face încă opt luni de închisoare după ce a cerut în instanță contopirea pedepselor în dosarele in care a fost condamnat, scrie Libertatea.

Curtea de Apel Galați a admis contestația depusă de DNA la cererea lui Bîgiu de a contopi cele două pedepse de executare de cinci ani și două luni, respectiv de doi ani, majorând pedeapsa la cinci ani și zece luni de închisoare. Decizia instanței gălățene este definitivă.

În decembrie 2016, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău Marian Cristinel Bîgiu a fost condamnat definitiv la cinci ani şi două luni de închisoare pentru luare de mită. Bîgiu a stat în arest preventiv aproape şase luni, începând din decembrie 2014, şi alte două luni în arest la domiciliu.