Soţul Vioricăi Dăncilă, despre despre adopţia fiului: Iniţial nu am fost de acord. După ce l-am văzut, nu ne-am mai despărţit VIDEO

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, dezvăluie că "pe fiul nostru, Victor, l-am luat din spital când avea doar 5 zile. Este, în continuare, cel mai bun lucru pe care l-am făcut în această viață".

22 nov. 2019, 10:15
Soţul Vioricăi Dăncilă, despre despre adopţia fiului: Iniţial nu am fost de acord. După ce l-am văzut, nu ne-am mai despărţit VIDEO

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, a postat pe pagina sa de Facebook un fragment dintr-un interviu pe care l-a acordat alături de soțul ei, Cristinel.

„Inițial nu am fost de acord. Am discutat împreună că ar fi totuși necesar să ne mai gândim. Suntem tineri. Dar după ce l-am văzut și l-a adus acasă, niciodată nu m-am mai despărțit de Victor. În copilărie, tot timpul l-am purtat pe umerii ăștia. L-am iubit enorm și îl iubesc la fel de mult ca atunci. Este copilul nostru”, a spus soțul Vioricăi Dăncilă.

 

Citeşte şi: Acasă la Viorica Dăncilă. Imagini fabuloase din locuinţa candidatului PSD: „Am dus-o cu trenul şi am luat-o cu căruţa” FOTO şi VIDEO

Cum a făcut cunoştinţă Viorica cu socrii

”Sincer să fiu, mi-a fost frică când am dus-o prima dată, pentru că era o fată de oraș. Venise de la oraș și am dus-o cu trenul și am luat-o cu căruța de la gară. Au ieșit tata, mama. Tată, mamă, vă prezint viitoarea mea soție”, a povestit Cristinel Dăncilă.

”Era prima întâlnire cu socrii, era normal să existe emoții. Am avut noroc și am învățat un lucru, că și eu trebuie să fiu la fel și că aceeași dragoste pe care am primit-o eu de la socrii mei și aceleași aprecieri trebuie să le transmit mai departe soției fiului meu”, a completat Viorica Dăncilă.

Soțul Vioricăi Dăncilă a afirmat că cel mai mult a fost încântat că s-a adaptat condițiilor de la țară.

”În momentul în care a intrat prima dată în curte, tatăl meu a zis… m-a tras deoparte și mi-a zis: „Crezi tu că o să se adapteze aici? Când o auzi mâine dimineață măcănitul rațelor?”. Stai liniștit, tată, că o să vezi că da”, a mai spus Cristinel Dăncilă.

Cristinel Dăncilă a povestit cum a reacționat în momentul în care Viorica Dăncilă l-a adus pe fiul lor, Victor, pentru prima oară acasă.


loading...
Partenerii noștri