Criză de medici. Un manager caută disperat doctori pe Facebook! Ce salariu şi beneficii se oferă

Criză uriașă de personal la secția de Anestezie-Terapie Intensivă! Managerul unui spital caută doctori pe Facebook. Cum sună anunțul și ce salariu li se oferă medicilor interesați

RomaniaTV.net
04 mai 2019, 04:27
Criză de medici. Un manager caută disperat doctori pe Facebook! Ce salariu şi beneficii se oferă

Spitalul Județean Tulcea este unul dintre exemple, iar conducerea unității medicale a început să caute personal prin intermediul rețelelor de socializare. 

Se pare că medicii nu vor să muncească în secția de Anestezie-Terapie Intensivă din acest spital, deoarece se lucrează la foc continuu și se pare că medicii sunt epuizați.
De curând doi medici și-au dat demisia în semn de proteste, iar acum managerul spitalului încearcă toate variantele pentru a aduce medici noi în spital, chiar și postări pe Facebook:

În atenția medicilor ATI, Stimați colegi! Vă solicit ajutorul dvs pentru continuarea activității secției ATI din Tulcea. Vă oferim: 1. Spor de 85% 2. Prime lunare prin Consiliul județean Tulcea 3. Cazare 4. Program flexibil 5. Secție ATI dotată corespunzător și colectiv prietenos. Cei interesați mă pot contacta la tel. 0723.217.232.Cu respect, dr. Tudor Năstasescu, manager SJU Tulcea medic primar chirurgie generală”. „Situația este foarte critică. Avem dotări, asistente, locuință de serviciu, program flexibil, să își facă fiecare programul și gărzile cum vor, li se dă de la Consiliul Județean Tulcea și o primă lunară de peste 2000 de lei net… ne mulăm pe cerințele fiecăruia. Mai mult nu știm ce să mai facem“ a declarat managerul Tudor Năstăsescu.

La Spitalul Județean Tulcea, deficitul de personal medical este o problemă veche, dar potrivit managerului, de când au crescut salariile au reușit să mai acopere din posturi și există speranța că schema se va completa.