Criza financiară omoară câte un patron italian la patru zile

Criza din Italia face tot mai multe victime. De la începutul acestui an, din ce în ce mai mulţi patroni de întreprinderi mici şi mijlocii, mici întreprinzători cu afaceri de familie aleg să-şi pună capăt zilelor după ce îşi văd investiţiile pierdute.

RomaniaTV.net
18 apr. 2012, 13:57
Criza financiară omoară câte un patron italian la patru zile

Ultima victimă a crizei financiare este Salvatore Procentese, de 60 de ani, patronul unui lanţ de mici pizzerii, care s-a aruncat într-o prăpastie, informează finantistii.ro.

Afacerea i-a mers până în urmă cu doi ani când totul a devenit tot mai greu de controlat financiar, creditele la bănci erau aproape imposibil de returnat, aşa că bărbatul şi-a luat viaţa în apropierea primului său restaurant deschis cu peste 30 de ani în urmă. Salvatore Procentese ridică numărul sinucigaşilor din rândul micilor patroni la 23, toate aceste tragedii fiind înregistrate de la începutul acestui an. Un studiu alarmant realizat de Centrul de Studii asupra Forţei de Munca (CGIA) relevă faptul că la fiecare patru zile are loc câte o sinucidere din rândul micilor întreprinzători.