CRIZA IMIGRANŢILOR. Două fetiţe, ADĂPOST şi SPERANŢA, s-au născut în gara din Budapesta

CRIZA IMIGRANŢILOR. Pe fondul haosului şi al disperării imigranţilor care ajung în Ungaria, două evenimente minunate s-a produs chiar în gara din Budapesta, unde la interval de două zile s-au născut două fetiţe.

04 sept. 2015, 19:53

Fetiţelor li s-au dat nume simbolice, pe prima chemând-o Sadan, care înseamnă „Adăpost”, iar pe cealaltă, Shems, care înseamnă Speranţă sau Rază de Soare, scrie Daily Mail.

Televiziunea Sky News a difuzat primele imagini cu bebeluşul  Sadan, care s-a născut în pasajul din apropierea staţiei Keleti, din Budapesta, în pasajul din apropierea staţiei Keleti, din Budapesta.

În ciuda numelui său frumos, Speranţa s-a născut într-o staţie insalubră de metrou, pentru că medicii veniţi pe ambulanţă au refuzat să o transporte la spital pe mama ei şi nici nu au asistat-o la naştere. Un voluntar din organizaţia Migration Aid a ajutat-o la naştere a spus că „a fost un moment minunat”, dar a fost foarte impresionat de faptul că femeia a fost nevoit să nască într-un loc insalubru.

Citeşte şi Un bebeluş nou născut a fost abandonat chiar în prima zi a anului, într-un tren, la Craiova

Televiziunea Sky News a difuzat primele imagini cu bebeluşul Adăpost, care s-a născut în pasajul din apropierea staţiei Keleti, din Budapesta.

Shems şi părinţii ei se pare că ar fi reuşit să plece deja din Ungaria într-o altă ţară mai primitoare, cel mai probabil Germania. În ceea ce o priveşte pe Sadan, părinţii micuţei se străduiesc şi ei să se urce într-un tren care să îi ducă pe toţi tot spre o ţară occidentală, unde să-şi facă un viitor bun.