CRIZA IMIGRANŢILOR. Măsuri EXTREME la graniţa României cu Ungaria şi Serbia

CRIZA IMIGRANŢILOR. Măsuri fără precedent de pază la graniţa României, pentru valul de refugiaţi. Sute de forţe de ordine au fost mobilizate la Beba Veche, în Timiş, la frontiera cu Ungaria şi Serbia, după ce maghiarii au anunţat că vor să ridice un gard şi în dreptul ţării noastre. În plus, graniţa este monitorizată şi din aer, un elicopter militar maghiar şi unul de la Poliţia de Frontieră din România survolează în preajma graniţei, informează România TV.

17 sept. 2015, 06:34
CRIZA IMIGRANŢILOR. Măsuri EXTREME la graniţa României cu Ungaria şi Serbia

CRIZA IMIGRANŢILORDupă ce autorităţile de la Budapesta au închis graniţa cu Serbia şi au anunţat ridicarea unui gard între România şi Ungaria, în localitatea Beba Veche, acolo unde ţara noastră se învecinează cu Serbia şi Ungaria, paza a fost sporită intens.

Citeşte şi Oprea, despre criza refugiaţilor: Au fost alocate forţe suficiente de poliţişti de frontieră şi jandarmi

În acest moment, două elicoptere, unul militar maghiar şi unul român al MAI, survolează fâşia verde şi se asigură că în zonă nu intră refugiaţi.

Pe de altă parte, a fost foarte mult suplimentat şi numărul patrulelor şi al agenţilor de la Poliţia de Frontieră. Mai mult, în zona de frontieră au fost văzuţi specialişti, topografi şi ingineri maghiari. Aceştia planifică traseul gardului.

Citeşte şi CRIZA IMIGRANŢILOR. Ungaria a arestat 29 de persoane, inclusiv un TERORIST