Criză în familia regală. Regina Elisabeta și Prințul Charles s-au întânit de urgenţă

Conflictele continuă în Familia Regală. După decizia Prințului Harry și a lui Meghan Markle de a renunța la statutul de membru senior ai familiei regale, Regina Elisabeta își îndreaptă din nou atenția către Prințul Andrew.

RomaniaTV.net
05 feb. 2020, 11:01
Criză în familia regală. Regina Elisabeta și Prințul Charles s-au întânit de urgenţă

O nouă criză de imagine le face probleme Reginei Elisabeta şi Prinţului Charles. Regina a cerut o întâlnire de urgenţă după ce fiul său a promis să colaboreze cu autoritățile în investigația legată de Jeffrey Epstein, acuzat de sex cu minore, deși a promis prin intermediul biroului de presă de la Palatul Buckingham că o va face. 

„Amândoi au sperat ca imaginea Ducelui de York să fie reabilitată în spațiul public, însă în acest moment pare puțin probabil ca asta să se întâmple”, susține o sursă a Casei Regale pentru The Sun. 

În timp ce presa, procurorii și agenții FBI au declarat că i-au contact pe avocații Prințului Andrew și „acesta nu a cooperat deloc”, Ducele de York a dat de înțeles că acest lucru este complet neadevărat.

„Ducele este mai mult decât fericit să vorbească cu agenții FBI, însă nu a fost contactat până acum. El este nervos din cauza modului în care este prezentat în presă”, susțin apropiații Casei Regale. 

Prințul Andrew a fost forțat să se retragă din viața publică după ce el a fost acuzat că a făcut sex cu minore. Pe lângă asta, într-un interviu pentru BBC Newsnight, el a negat aceste acuzații, citează aceeași sursă.