Cronica neagră a şcolii româneşti: patru eleve au bătut o colegă pentru un băiat VIDEO

Patru eleve de la un liceu din Buzău sunt acuzate de lovire fiindcă au bătut o fată de 14 ani care tocmai ieşise de la ore. Adolescenta lovită este în prezent internată la Spitalul Judeţean Buzău, unde medicii o ţin sub observaţie, iar agresoarele s-au ales cu dosar penal.

RomaniaTV.net
02 dec. 2011, 12:26

În ziua în care la Bucureşti scandalul de la Colegiul „Jean Monnet” a continuat cu acuzaţii de furt, iar la Târgu Jiu două tinere au făcut show sexy pe internet, la Buzău mai multe eleve s-au luat la bătaie la ieşirea din curtea şcolii.

O tânără de 14 ani a fost bătută crunt de patru eleve, după ce a ieşit de la cursuri, miercuri seară. Fetele au înconjurat-o, au îmbrâncit-o şi au tras-o de păr la câţiva metri de ieşirea din curtea şcolii. Agresoarele au trântit-o la pământ şi au bătut-o cu picioarele în spate, fără ca cineva să intervină. În aceeaşi seară, fata a fost dusă la Spitalul Judeţean Buzău de către părinţi, rămânând internată.

Cele patru adolescente au fost identificate, trei dintre ele fiind deja audiate în prezenţa părinţilor. Cea de-a patra adolescentă va fi audiată vineri. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe în acest caz.

S-au bătut pentru un băiat

Teodora Bârsan are 14 ani şi este elevă în clasa a VIII-a la Şcoala Generală nr. 11 din municipiul Buzău. Ea este o artistă locală de muzică populară.

Surse din rândul Poliţiei susţin că scandalul dintre fete a izbucnit din cauza geloziei. Una dintre agresoare le-ar fi declarat poliţiştilor că Teodora Bârsan i-ar fi luat iubitul.

Potrivit inspectorului general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Buzău, Florina Stoian, în cazul celor patru eleve bătăuşe se vor face anchete la nivelul şcolilor în care acestea învaţă, urmând să se ia măsuri care pot ajunge până la exmatriculare.

 


loading...