Cronica NEAGRĂ a wrestlingului. Top 5 sportivi care au murit în ring VIDEO

Pedro Aguayo Ramirez, unul dintre cei mai cunoscuţi wrestleri din Mexic, şi-a pierdut viaţa în ring, la sfârşitul săptămânii trecutedupă ce a primit o lovitură în gât de la un adversar.

24 mart. 2015, 08:10
Cronica NEAGRĂ a wrestlingului. Top 5 sportivi care au murit în ring VIDEO

Iniţial, cei prezenţi la evenimentul desfăşurat în oraşul mexican Tijuana au crezut că totul face parte din spectacol, arbitrul făcând de altfel semn ca partida să continue. Abia după două minute câţiva oameni de la marginea ringului au conştientizat gravitatea momentului, încercând să-l mişte pe Ramirez pentru a vedea în ce stare se află, aceştia intrând în panică atunci când au constatat că trupul acestuia este inert.

Pedro Aguayo Ramirez, decedat la 35 de ani, practică wrestlingul încă de la vârstă de 16 ani. Cazul său este ultimul dintr-o serie neagră, care a cutremurat lumea sportului.

1. Owen Hart (1999)

A murit pe 23 mai 1999, la 34 de ani, în arena Kamper, din Kansas (Missouri). El a căzut de la o înălţime de 24 de metri, când încerca să-şi facă intrarea în ring, pe o coardă. Nu există niciun video de la accident, dar sunct secvenţe de la partea pregătitoare a intrării sale în scenă.

2. Jesús Hernandez Silva

A murit pe 26 octombrie 1993, în Arena Coliseo, la vârsta de 20 de ani.

 

3. Cometa Tapatio

A murit pe 26 februarie 2012, după o „priză periculoasă” făcută de Black Sicho.

4. Jose Ramos Estrada

A murit pe 29 decembrie 1979, la vârsta de 24 de ani. Supranumit Sangre India, şi-a găsit sfârşitul în ring după o lovitură la cap primită în disputa cu Cesar Curiel.

5. Pedro Aguayo Ramirez