Crude realităţi pe care un bărbat nu vrea să le audă de la o femeie

Iată o listă cu lucruri pe care bărbaţii ar prefera să nu le afle de la femei, aşa cum rezultă dintr-un studiu realizat în SUA pe un eşantion reprezentativ de bărbaţi dezamăgiţi de ce le-au auzit urechile de-a lungul relaţiilor lor.

RomaniaTV.net
27 ian. 2013, 08:46
Crude realităţi pe care un bărbat nu vrea să le audă de la o femeie

De ce? Sinceritatea este un ingredient „vital”, ar spune unii consilieri maritali, pentru o relaţie. Este adevărat până la un punct. Oricât de sinceri am vrea să fim cu partenerii/partenerele de viaţă, unele adevăruri sunt greu de suportat. Menţine-ţi relaţia ţinând cont de aceste sfaturi.
 
1. Nu vor să afle că chelesc

Căderea părului este un adevăr dureros pentru mulţi bărbaţi. Şi n-au nevoie să afle asta de la o femeie pentru că îşi dau seama şi singuri. În fiecare dimineaţă, la baie, când îşi fac freza. Nici femeilor nu le prea convine să fie „avertizate” că s-au îngrăşat „un pic”, când ele sunt disperate că nu mai au silueta de viespe de odinioară.

2. Câţi iubiţi ai avut înaintea lui

Sinceritatea e una, dar asta e prea greu de suportat. NU vor să afle şi nici n-ar trebui până la urmă. Foştii parteneri ai ei sau ai lui ţin de istorie şi de intimitate. Ce-a fost înainte nu prea contează, atât timp cât eşti sigur că are analizele la zi şi nu sunt probleme legate de bolile cu transmitere sexuală.

Citeşte mai mult pe problemesex.ro