Cruyff: Messi va câştiga cinci, şase, şapte Baloane de Aur

Fostul jucător şi antrenor al echipei FC Barcelona, olandezul Johan Cruyff, a declarat într-un interviu acordat publicaţiei argentiniene Ole că Lionel Messi va câştiga de-a lungul carierei "cinci, şase, şapte Baloane de Aur", informează AFP.

RomaniaTV.net
09 ian. 2012, 07:05
Cruyff: Messi va câştiga cinci, şase, şapte Baloane de Aur

„Messi va fi jucătorul cu cele mai multe Baloane de Aur câştigate din istorie. El va câştiga cinci, şase, şapte, este incomparabil. Joacă o altă ligă”, a spus Cruyff.

Johan Cruyff l-a lăudat şi pe un alt nominalizat pentru Balonul de Aur, Xavi Hernandez, colegul lui Messi la FC Barcelona. „Xavi este sufletul echipei FC Barcelona. Este jucătorul care cu adevărat a făcut să crească această Barca. În plus, a câştigat Campionatul European şi Cupa Mondială cu naţionala Spaniei, iar în opinia mea este o nedreptate că nu a primit Balonul de Aur”, a afirmat Cruyff.

Lionel Messi (FC Barcelona) este considerat favorit pentru Balonul de Aur 2011, trofeu care va fi decernat, luni, la Zurich. Alături de Messi şi de Xavi, mai este nominalizat pentru acest trofeu Cristiano Ronaldo, de la Real Madrid.