CRUZIME FĂRĂ LIMITE. O fetiţă de 7 ani a ajuns la spital DESFIGURATĂ în bătaie chiar de tatăl ei

O fetiţă de 7 ani a fost desfigurată în bătaie chiar de tatăl ei. Motivul este halucinant: bărbatul nu a fost mulţumit de curăţenia pe care o făcuse micuţa. Aşa că a luat o coadă de mătură şi a bătut-o cu bestialitate. Ca să scape, fetiţa a fugit în stradă, unde a fost găsită de o vecină. Bărbatul este cercetat penal.

RomaniaTV.net
07 dec. 2012, 06:28
CRUZIME FĂRĂ LIMITE. O fetiţă de 7 ani a ajuns la spital DESFIGURATĂ în bătaie chiar de tatăl ei

O fetiţă de 7 ani din Sascut, Bacău, a fost desfigurată în bătaie de tatăl său. În urma loviturilor primite de la tatăl ei, fetiţa a ajuns la spital cu mai multe răni pe mâini, picioare şi cap. Fetiţa a fost găsită de o vecină în frig pe stradă, desculţă şi dezbrăcată. Femeia a anunţat imediat poliţia.

„Tatăl minorei, pe fondul consumului de băuturi alcoolice i-a aplicat acesteia mai multe lovituri. Politiştii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări faţă de bărbatul de 44 de ani sub aspectul săvârşirii înfracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi rele tratamente aplicate minorului”, a declarat narcisa Butnaru, inspector.

Nu este prima dată când fetiţa este bătută de tatăl său, relatează România TV.

„A mai fost internată la noi în secţie. După ce vom face analizele radiologice, probabil va mai sta internată câteva zile până se va lămuri şi situaţia ei familială”, a spus Cosmin Tacoveţchi, medic.

Mama fetiţei a plecat în urmă cu câteva luni din ţară şi nimeni nu ştie nimic de ea. De atunci, fetiţa ţine locul mamei pentru surioara sa mai mică de 4 ani şi frăţiorul de numai 3 ani. Calcă, spală, face curat şi de mâncare. Cu toate astea, fetiţa învaţă foarte bine la şcoală.