CRUZIME FĂRĂ LIMITE. Prinţul ţiganilor îi bătea cu ciocanul peste degete pe copiii cerşetori

Autointitulat prinţ al ţiganilor, Cosmos Tănase, îi bătea cu ciocanul peste degete pe copiii cerşetori. Interlopul recurgea la aceste metode pentru a-i impresiona pe trecători şi a spori încasările. Magistraţii au emis marţi seară mandat de arestare preventivă pe numele lui Cosmos Tănase, acesta fiind acuzat de trafic de droguri de mare risc.

RomaniaTV.net
22 feb. 2012, 10:13
CRUZIME FĂRĂ LIMITE. Prinţul ţiganilor îi bătea cu ciocanul peste degete pe copiii cerşetori

Cosmos Tănase este proprietarul unei averi impresionante, făcute din reţele de cerşetorie şi trafic cu droguri, scriu jurnaliştii de la CanCan. Cosmos Tănase şi-a început cariera de interlop în urmă cu 20 de ani.

El ducea copii români la cerşit în Germania. Pentru a impresiona trecătorii şi a obţine cât mai mult profit de pe urma lor, bărbatul îi abuza fizic. Victimele au povestit anchetatorilor că interlopul le strivea degetele cu ciocanul dacă la sfârşitul zilei câştigau din mila oamenilor mai puţin de 1.000 de euro.

În ultimele luni, Cosmos Tănase a adus în ţară 1,3 kg de cocaină, transportate din Spania cu avionul, cu ajutorul a doi locotenenţi de-ai săi.

Unul dintre aceştia a fost prins luni de poliţişti cu un rucsac plin cu droguri în valoare de 130.000 de euro.

Cosmos Tănase, supranumit „Prinţul Ţiganilor” a fost ridicat de mascaţi, luni noapte, dus la Parchet, unde a fost audiat timp de două ore. Cosmos Tănase este acuzat că ar fi condus o reţea care introducea în ţară droguri aduse din Spania.