Un TATĂ-MONSTRU. Un bărbat şi-a omorât cu o sapă fetiţa de cinci ani

Un bărbat dintr-o localitate vasluiană şi-a omorât copilul de cinci ani cu o sapă. Agresorul şi-a lovit apoi şi tatăl, care se află, în prezent, în comă la spital. Apropiaţii spun că bărbatul suferea de depresie după plecare soţiei la muncă în străinătate

RomaniaTV.net
28 oct. 2012, 10:51
Un TATĂ-MONSTRU. Un bărbat şi-a omorât cu o sapă fetiţa de cinci ani

Un bărbat de 42 de ani din Vaslui şi-a ucis fetiţa de numai cinci ani. Duminică dimineaţa, acesta şi-a pierdut cumpătul şi a lovit-o pe micuţă în cap cu o sapă. Copila a suferit un traumatism cranian, a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii de la Ambulanţa Vaslui s-au chinuit să o resusciteze timp de 40 de minute, dar manevrele lor au fost zadarnice şi copilul a fost declarat mort.

Agresorul şi-a lovit şi tatăl, care se află în comă la Spitalul de Urgenţă din Vaslui. Agresorul are trei copii, soţia lui este plecată la muncă în străinătate şi deşi trimitea bani regulat acasă pentru copii, aceasta nu a mai venit în ţară de un an şi jumătate, lucru care l-a supărat pe bărbat.

Potrivit România TV, localnicii spun că în ultimele zile acesta ameninţa că îşi omoară copila de cinci ani din gelozie pentru soţia sa. Imediat după ce a săvârşit fapta, vasluianul a încercat să-şi pună capăt zilelor şi s-a aruncat în faţa unei maşini. Şoferul a prevăzut acest fapt şi l-a evitat în ultima clipă.