CryptoDATA devine acționar majoritar al echipei RNF, din Moto GP

CyrptoDATA, o companie românească ce are proiecte importante în blockchain, devine din ce în ce mai populară peste hotare. Cea mai recentă mișcare îi va aduce o expunere majoră.

05 nov. 2022, 11:01
CryptoDATA devine acționar majoritar al echipei RNF, din Moto GP

Domeniul crypto continuă să se dezvolte, în ciuda depresiei economice mondiale. Un exemplu în acest sens reprezintă gigantul CryptoDATA, care a devenit sponsor principal în cadrul Grand Prixului Australiei, la motorsport.

CryptoDATA este o companie din România, cu proiecte majore în blockchain și securitate cibernetică. În ultima vreme a început să se asocieze și mai mult cu sportul. Astfel, în vară, a fost sponsor principal al Marelui Premiu din Austria și partener al RNF în ultimele trei runde ale sezonului.

 

România începe să conteze pe harta mondială a proiectelor crypto

 

Razlan Razali, șeful echipei RNF Moto GP Racing, susține că parteneriatul cu CryptoDATA „marchează o etapă cheie pentru echipă”.

„Doresc să mulțumesc CryptoDATA pentru încrederea acordată în mine și echipă, pentru viitor. Într-un timp scurt, discuțiile au condus la un parteneriat pe termen lung. Am consolidat parteneriatul, este o colaborare fantastică (…)”, a transmis Razali, citat de presa din Motorsport.

„Suntem încântați să anunțăm colaborarea cu echipa RNF și suntem încrezători că putem sprijini echipa în atingerea obiectivelor strategice pentru noul sezon și stabilirea unor obiective de performanță pe termen lung”, a transmis co-fondatorul CryptoDATA, Bogdan Mărunțiș.

Între timp, piața crypto se dezvoltă puternic la nivel global. În România, Guvernul României și-a atras parteneri din industrie. De asemenea, cluburile de fotbal din țară beneficiază de sponsorizări din partea companiilor, din domeniul activelor digitale.

În plus, antreprenorii români dezvoltă mai multe proiecte crypto de succes, populare pe platformele de profil. Proiectele au explodat în 2021, iar pentru termen scurt și mediu sunt promise investiții care să explodeze după criza economică.