CS Universitatea Craiova a primit licenţa pentru Liga I

Echipa de fotbal CS Universitatea Craiova a primit licenţa pentru a evolua în sezonul următor în prima ligă, potrivit site-ului oficial al clubului din Bănie.

17 mai 2014, 18:03
CS Universitatea Craiova a primit licenţa pentru Liga I

Vestea aşteptată de toţi craiovenii cărora le curge prin vene sânge alb-albastru a sosit: Ştiinţa lor are drum liber spre prima ligă. În această după-amiază, la ora 19,04, clubul nostru a primit comunicatul oficial din partea Comisiei de Licenţiere: Universitatea Craiova are dreptul de a evolua în prima ligă în sezonul competiţional 2014-2015. Universitatea Craiova îndeplineşte toate criteriile de licenţiere: sportiv, juridic, administrativ, financiar, de infrastructură. Acum, nu ne rămâne tuturor decât să fim alături de alb-albaştrii în ultimele patru etape din play-off. Renaştem împreună!”, se arată în comunicatul grupării, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Jocuri de CULISE înainte de CS U Craiova-ASA Tg. Mureş. S-a întors COOPERATIVA

Totuşi, vineri 16 mai, Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a acordat un nou termen, în data de 23 mai, în dosarul ce are la bază sesizarea FRF cu privire la constatarea îndeplinirii condiţiilor de promovare a CSU Craiova.

CS Universitatea a învins pe FC Olt cu scorul de 1-0, sâmbătă, la Slatina, în faza play-off a ligii secunde şi se află pe locul al doilea în clasament (promovabil), cu 27 puncte, devansată de ASA Tg. Mureş, cu 31 puncte, dar înaintea echipelor CSM Rm. Vâlcea, 23 p, Gloria Bistriţa, 21 p, CS Metalul Reşiţa, 21 p, şi FC Olt, 9 p, când mai sunt de jucat patru etape.

Citeşte şi BOMBĂ în fotbal, LPF fără şef. Gino Iorgulescu nu a fost validat ca preşedinte

Luni este programată o conferinţă de presă a Directorului de Licenţiere al FRF, Viorel Duru, având ca temă concluziile procesului de licenţiere la Liga a 2-a pentru sezonul 2014-2015.