CSA Steaua poate juca în Liga I şi în Europa

Marius Lăcătuș, directorul tehnic al CSA Steaua, a vorbit despre proiectul Armatei și a anunțat că până la finalul lunii februarie va numi noul antrenor al echipei de fotbal.

01 feb. 2017, 10:11
CSA Steaua poate juca în Liga I şi în Europa

Marius Lăcătuş a declarat că CSA Steaua poate juca în Liga I şi în cupele europene.

„Am vorbit deja cu 5 antrenori, și mai tineri și mai cu experiență. Vreau ca până la finalul lunii februrarie să anunț noul antrenor. Aș vrea un tehnician stelist. Am vorbit doar cu foști jucători ai Stelei. Am vorbit și cu cei care antrenează la juniori și vom vorbi când echipele pleacă în cantonament la munte. Poate unul sau doi dintre cei care antrenează la juniori o să preia echipa.

Cine zice că nu avem dreptul de a juca în Liga 1? Nu mai departe de acum două săptămâni, cineva din FRF, juristul Adrian Stângaciu, zicea că putem juca și în Liga 1 și în cupele europene. Dar nu ne dorim asta. Este greu. Dacă vrei performanță, nu o poți face doar cu bani de la club și de la Minister. Vrem un parteneriat.

Rămâne de văzut în ce Ligă vom juca. Trebuie să depunem actele până pe 30 iunie și AMFB va decide unde vom juca, în Liga a 4-a sau a 5-a. Puteam începe din Liga a 3-a, printr-o asociere cu un club care are probleme financiare. Dar nici eu, nici conducerea clublui și nici cei din Minister, nu am fost de acord”, a spus MArius Lăcătuș la Digi Sport.