Cseke Attila: Grupurile parlamentare UDMR au votat în favoarea bugetului pe 2019

Publicat: Vineri, 15 Februarie 2019 13:31 // Actualizat: Vineri, 15 Februarie 2019 13:31 // Sursa: romaniatv.net

Proiectul de buget adoptat de Parlament este "mult îmbunătăţit în ultimele săptămâni", a declarat vineri liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, precizând că Uniunea Democrată Maghiară din România a votat acest proiect de lege.

Foto: ziarebotosani.ro

"Grupurile parlamentare UDMR au votat în favoarea acestui buget. Acest buget pe care l-am adoptat astăzi, aici în Parlament, este un proiect mult îmbunătăţit în ultimele săptămâni. (...) Am avut o colaborare corectă pe acest buget, ceea ce nu înseamnă că există buget perfect, probabil nici acesta nu este perfect, cum nu va exista niciodată, nici în România nici în altă ţară", a afirmat Cseke Attila, în plenul reunit al Parlamentului, la explicarea votului pe proiectul legii bugetului de stat pe anul 2019, potrivit Agerpres.

El a spus că cel mai important lucru este ca actul normativ să intre în vigoare cât mai rapid posibil.

"Grupurile parlamentare UDMR vor fi întotdeauna partenere cu oricine doreşte să fie partener şi să discute cu noi. Cred că cel mai important lucru astăzi este acela ca acest buget să fie cât mai rapid implementat, atât pentru grupurile parlamentare, indiferent de ce parte ne aşezăm, cât şi pentru autorităţile locale este ca important ca bugetul să intre în vigoare cât mai rapid posibil", a arătat Cseke Attila.

Vineri, plenul reunit al Parlamentului a adoptat proiectul bugetului de stat pe anul 2019. S-au înregistrat 275 de voturi "pentru", 122 - "împotrivă" şi două abţineri.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
buget Cseke Attila Guvern Parlament
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
1
EUR
4.7550
RON
18 Oct
noapte 8 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H