CSM Bucureşti-Gyor, în în semifinalele Ligii Campionilor. S-a stabilit ora de disputare a meciului

Semifinala Ligii Campionilor la handbal feminin, dintre CSM Bucureşti şi deţinătoarea trofeului, Gyor ETO, va avea loc în 12 mai, de la ora 14.15, iar cealaltă dispută, între Rostov-Don şi HC Vardar, în aceeaşi zi, de la ora 17.00. A doua zi, de la aceleaşi ore, vor avea loc finalele pentru medalii.

RomaniaTV.net
18 apr. 2018, 08:02
CSM Bucureşti-Gyor, în în semifinalele Ligii Campionilor. S-a stabilit ora de disputare a meciului

Meciurile se joacă în László Papp Sports Arena, din Budapesta, în zilele de 12 şi 13 mai. Acesta este cel mai mare complex sportiv din Ungaria şi poate găzdui până la 12.000 de spectatori, sala fiind folosită atât pentru concerte, cât şi pentru meciuri de box sau hochei.

Ca urmare a facilităţilor acestei arene, turneul Final Four al Ligii Campionilor se desfăşoară neîntrerupt aici din 2014. Gazdele de la Gyor au câştigat Liga Campionilor în 2014 şi 2017, dar CSM Bucureşti a reuşit să le învingă în finală şi să câştige trofeul la ediţia din 2016. Anul trecut, CSM Bucureşti a încheiat pe locul 3, fiind învinsă în semifinale de Vardar, scor 33-38.

EHF a anunţat miercuri orele de disputare ale meciurilor ediţiei din acest an, CSM şi Gyor, urmând să deschidă balul, sâmbătă, 12 mai, de la ora 14.15.

În acest sezon, în grupele principale ale Ligii Campionilor, CSM Bucureşti şi Gyor şi-au câştigat meciurile de pe teren propriu. Ambele s-au impus destul de clar, chiar dacă la ”general” campioana României a ieşit cu un pus de două goluri: 28-22 (Bucureşti) şi 24-28 (Gyor).