CSM BUCUREŞTI – VARDAR SKOPJE 27-21 în semifinalele FINAL 4. Duminică, finală cu GYOR

CSM BUCURESTI-VARDAR SKOPJE 27-21. CSM Bucureşti s-a calificat, sâmbătă, în finala EHF Champions League, după ce a trecut cu 27-21 în prima semifinală din FINAL 4 de Vardar Skopje. CSM Bucureşti va juca finala cu Gyor, duminică, la Budapesta.
Romania TV
07 mai 2016, 17:07
CSM BUCUREŞTI - VARDAR SKOPJE 27-21 în semifinalele FINAL 4. Duminică, finală cu GYOR

CSM BUCURESTI-VARDAR SKOPJE 27-21. Finala EHF Champions League este programată duminică, de la ora 18:45, finala mică urmând să aibă loc tot duminică, dar de la 16:15. În finala mică vor juca Vardar Skopje şi Buducnost, echipa Cristinei Neagu şi deţinătoare la zi a trofeului. Budicnost a pierdut prima semifinală, 20-21 cu Gyor.

CSM BUCURESTI-VARDAR SKOPJE 27-21. Kim Rasmussen, antrenorul danez al lui CSM: „Vom face tot ce ne stă în putinţă ca să câştigăm şi vom da maximum. Ştiu ca romanii vor sa câştigăm, la fel vreau şi eu. Pentru asta, trebuie sa fim organizati, disciplinati, atat pe faza de aparare, cât şi pe cea de atac. La acest nivel, toate echipele participante au jucătoare de valoare. Cele mai bune jucatoare din lume sunt aici”.

CSM BUCURESTI-VARDAR SKOPJE 27-21. Campioana României, la prima sa participare în cea mai importantă competiție intercluburi, a reușit o performanță remarcabilă pentru handbalul românesc, cu atât mai mult cu cât s-a calificat în sferturi de pe locul 4 în grupa principală. Croata Jelena Grubisic a fost cea mai bună jucătoare a echipei bucureștene, cu o prestație deosebită în poarta echipei antrenate de danezul Kim Rasmussen.

CSM BUCURESTI-VARDAR SKOPJE 27-21. După 21-22 și 25-30 cu Vardar în grupa principală, CSMB a predat o veritabilă lecție de handbal echipei macedonene, care va juca pentru al treilea an consecutiv finala mică la turneul Final Four.

CSM BUCURESTI-VARDAR SKOPJE 27-21. Vardar a marcat primul gol al semifinalei, dar apoi CSM, cu o apărare compactă, s-a desprins la un neverosimil 7-1 (min. 13), adversarele ratând și două aruncări de la 7 metri. Cea mai mare diferență în prima repriză a fost de șapte goluri, 10-3 (18), 13-6 (24), 14-7 (26), dar la pauză scorul a fost de 14-9.

CSM BUCURESTI-VARDAR SKOPJE 27-21. După un debut de repriză secundă mai puțin reușit, când Vardar a fost aproape de a se apropia la patru goluri (a ratat 7 metri la 15-10), CSMB a avut o perioadă de grație, cu șapte goluri și doar unul primit. Brădeanu (37 ani) a reușit trei goluri consecutive, dintre care două de pe propriul semicerc, după ce Vardar a scos portarul. La 22-11 (44), soarta meciului era decisă în mare măsură, iar adversarele au speculat o relaxare a echipei bucureștene, marcând patru goluri, 22-15 (49). Ramussen și-a permis să folosească tot lotul în acest meci, iar scorul la care s-a impus CSMB a fost unul confortabil, 27-21.

CSM BUCURESTI-VARDAR SKOPJE 27-21. În finala de duminică, echipa din București va înfrunta favorita gazdelor, echipa maghiară Gyor, care a trecut în prima semifinală de Buducnost Podgorica, campioana en titre și echipa Cristinei Neagu, cu 21-20 (11-8).

CSM BUCURESTI-VARDAR SKOPJE 27-21. Finala va avea loc duminică, de la ora 18,45 (ora României), fiind precedată de finala mică, Vardar — Buducnost (16,15).

CSM BUCURESTI-VARDAR SKOPJE 27-21. Au evoluat echipele:

CSM București: Jelena Grubisic, Mayssa Pessoa, Alina Iordache — Isabelle Gullden (4 goluri), Iulia Curea, Ana Paula Rodrigues Belo (5), Line Anna Ryborg Jorgensen (4), Cristina Vărzaru (1), Bianca Bazaliu (2), Aurelia Brădeanu (4), Linnea Torstensson, Cristina Nan, Ekaterina Vetkova, Carmen Martin Berenguer (1), Oana Manea (4), Maria Fisker (2). Antrenor: Kim Rasmussen.

Vardar Skopje: Amandine Leynaud, Ina Suslina — Jovanka Radicevic (2), Andrea Klikovac (1), Sanja Damnjanovic (1), Barbara Lazovic (2), Siraba Dembele (4), Maja Sokac (1), Anja Althaus (1), Andrea Penezic (1), Olga Cernoivanenko, Andrea Covic (1), Alena Ihneva, Tatiana Hmirova (1), Andrea Lekic (6), Sara Ristovska. Antrenor: David Davis Camara.

Spynews
Colegii lui Flavius, fotbalistul de 19 ani găsit mort în râul Olt, un ultim omagiu, la liceu. Tatăl lui s-a întors din Germania pentru balul de absolvire, dar se pregătește de înmormântare / FOTO
Bzi.ro
Daliana Răducan și-a ales rochia pentru altar! Răzvan Simion a rămas mut de uimire
Fanatik.ro
Dedeman face angajări masive. Compania fraților Pavăl oferă salarii uriașe. Cât câștigă un consultant în vânzări
Capital.ro
Elena Udrea A SCĂPAT. Decizia este definitivă
Playtech.ro
ȘOCANT! De ce au stat îmbrățișati cei trei tineri în mijlocul viiturii din Italia! Detalii uimitoare ies la iveală
DailyBusiness
BNR face anunțul momentului pentru românii cu credite în lei!
Adevarul
TIR căzut în Dunăre de pe podul din zona Bahna. Șoferul a fost scos mort din apă de scafandri VIDEO
Spynews
Star Matinal. Caius Covrig, declarații exclusive despre iubită. Milionarul este un bărbat împlinit: „Nu cere nimic și merită totul” / VIDEO
Spynews
Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au dăruit scrisori înainte de nuntă. Ziua cea mare a fost cu totul și cu totul specială pentru ei: „Povestea noastră...” / VIDEO
Evz.ro
Lady Gaga, însărcinată? Ce s-a văzut la nunta surorii ei
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
wowbiz.ro
Ultima postare pe care a mai apucat să o facă Patrizia înainte să fie luată de viitura din Italia. Ți se face pielea de găină
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather anunță 3 zile consecutive de furtuni electrice în România. Pe ce dată încep
Playsport.ro
ȘOC pentru Corina Caragea! „Poftim?! Am crezut că nu văd și nu aud bine”. Ce i-a făcut bărbatul celebru de lângă ea la finala Champions League
kanald.ro
Cum a reacționat o străină când a văzut pentru prima dată urzici: „O să mă mănânce?”. Videoclipul este viral pe TikTok
Capital.ro
Românii trebuie să primească BANII ÎNAPOI. Guvernul a decis. Până la 31 decembrie
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Ea e prezentatoarea TV de Champions League! Eva e considerată cea mai frumoasă moderatoare a unui talk-show de fotbal din lume
stirilekanald.ro
Flavius, filmat cum se îneacă! Imagini uluitoare cu ultimele clipe de viață ale băiatului de 19 ani
substantial.ro
Finlanda lansează prima misiune NATO de poliție aeriană în românia: un pas important pentru securitatea regională
MediaFlux
Legea Pensiilor se modifică din nou. Angajații care vor beneficia de reducerea stagiului de cotizare
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'