CSM discută contestaţia procurorului Bogdan Pîrlog la respingerea candidaturii sale pentru şefia Secţiei de investigare a magistraţilor

Publicat: Luni, 03 Iunie 2019 08:06 // Actualizat: Luni, 03 Iunie 2019 08:06 // Sursa: romaniatv.net

Plenul CSM discută luni contestaţia procurorului Bogdan Pîrlog la respingerea candidaturii sale pentru funcţia de şef al Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie.

Ultimul punct de pe ordinea de zi a şedinţei de luni a plenului CSM, programată să înceapă la ora 10:00, este "Contestaţia formulată de domnul PÎRLOG BOGDAN CIPRIAN, procuror militar la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, împotriva Hotărârii nr. 2 din 30 mai 2019 a comisiei de organizare a concursului pentru numirea în funcţia de procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie".

CSM a respins în 30 mai candidatura lui Pîrlog pentru conducerea Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie, motivul fiind „lipsă vechime efectivă de 18 ani în funcţia de procuror”.

Conform unui comunicat al CSM, au fost admişi la concursul pentru numirea în funcţia de procuror-şef al secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie Adina Florea, în prezent adjuncta secţiei, şi Sorin Eugen Iasinovschi, de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Contestaţia trebuie soluţionată în intervalul 3-5 iunie, în 5 iunie urmând să fie afişată lista finală a candidaţilor admişi la concursul pentru şefia Secţiei de Imnvestigare a Imfracţiunilor din Justiţie.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
CSM secţia de investigare a magistraţilor
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8738
RON
21 Oct
noapte 5 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H