CSM vrea 8 maşini noi prin programul Rabla. Cât vor ajunge să coste automobilele

Consiliul Superior al Magistraturii dorește să cumpere opt autoturisme de până la 485.484 de lei prin programul Rabla, mașinile deținute în prezent de instituție îndeplinind deja norma de casare.

25 iul. 2015, 14:03
CSM vrea 8 maşini noi prin programul Rabla. Cât vor ajunge să coste automobilele
În acest sens, membrii CSM vor să organizeze o licitație pentru a cumpăra opt noi autoturisme prin programul Rabla.
 
„Mărcile şi tipurile de autovehicule ce se vor achiziţiona se vor stabili după încheierea procedurii de achiziţie. Autovehiculele se vor achiziţiona prin programul „Rabla”, susţin reprezentanţii CSM.

Modalitatea de atribuire a contractului, care are o valoare cuprinsă între 136.597 de lei şi 485.484 de lei, este procedura de achiziţie publică, cerere de oferte online pentru atribuirea unui Acord cadru în vederea cumpărării a opt autoturisme.

În parcul auto al Consiliului Superior al Magistraturii sunt opt autoturisme Daewoo Nubira II fabricate în anul 2005, care au fiecare un rulaj de peste 200.000 de kilometri, au îndeplinit norma de casare şi nu mai prezintă siguranţă în exploatare, pentru acestea fiind aprobată casarea”, au precizat reprezentanţii CSM .

Autoturismele casate vor fi predate la un operator economic autorizat de Administraţia Fondului pentru Mediu pentru colectarea şi tratarea autovehiculelor scoase din uz.

Anunţul pentru cumpărarea maşinilor a fost dat publicităţii pe 10 iulie, iar termenul limită de depunere a ofertelor a fost 20 iulie, însă nu a fost depusă nicio ofertă, motiv pentru care procedura de licitație va fi reluată.