Rezervele Stelei au bătut la Iaşi. Calificare DRAMATICĂ în optimile Cupei României

CSMS IASI - STEAUA 0-1. Costel Gâlcă a trimis în teren rezervele la meciul de la Iaşi, din optimile Cupei României. Chiar şi aşa, roş-albaştrii au reuşit să câştige, unicul gol al întâlnirii fiind marcat de Nicuşor Stanciu, în minutul 89.

28 oct. 2014, 13:34
Rezervele Stelei au bătut la Iaşi. Calificare DRAMATICĂ în optimile Cupei României

CSMS IASI – STEAUA 0-1 (N. Stanciu – min. 89). Steaua, care a aliniat o formaţie numai din rezerve, a avut ocazii bune de gol prin Vîlceanu (12), Neagu (45+2) şi Gabi Matei (76, 87), care a fost unul dintre cei mai buni jucători ai roş-albaştrilor.

Citeşte şi CUPA ROMÂNIEI. Programul meciurilor din OPTIMILE DE FINALĂ. Vezi TELEVIZĂRILE

CSMS Iaşi a ratat o mare ocazie în minutul 85, prin Bădic, care a reluat peste poartă de la circa 11 metri.

La Steaua a intrat în minutul 83 un junior de 17 ani, Dan Măcriş, iar pe banca de rezerve s-au aflat alţi trei juniori, Pham-Huy, Constantinescu şi Gavrilă.

Click aici pentru a vedea CSMS Iaşi-Steaua

Min. 89 GOL Steaua! Stanciu luptă insistent pentru o minge, trece de Creţu şi saltă mingea, pe lângă portar, în plasă!

Echipa Stelei:

Cojocaru – Râpă, Luchin, Filip (cpt), Toşca – Bourceanu, Breeveld – Matei, Neagu, Stanciu – Vâlceanu.

Citeşte şi Protest inedit al jucătorilor Stelei, la meciul din Cupă, împotriva arbitrajului de duminică FOTO

Steliștii au pierdut duminică la Târgu Mureş, scor 0-1, iar delegația „roș-albaștrilor „a sosit luni seara la Iaşi, cu un avion charter. Bucureştenii, care trebuie să joace un nou meci la doar 48 de ore, au şi serioase probleme de lot, multe piese de bază urmând a absenta astăzi. Rusescu, Latovlevici, Popa, Iancu şi Bourceanu sunt accidentaţi, Keşeru şi Chipciu nu sunt în lot, din cauza problemelor de natură medicală, iar Pîrvulescu este suspendat.

În plus, antrenorul Costel Gâlcă va menaja câțiva jucători importanţi, pe care să-i aibă proaspeţi la derby-ul cu Dinamo, care se dispută vineri, de la ora 20.30. Pentru a completa lotul, Gâlcă a convocat şase jucători foarte tineri, dintre care patru debutanţi: Nicola, Constantinescu, Gavrilă, Măcriş, plus Vîlceanu şi Pham-Huy, care au mai cochetat cu lotul echpei mari.

CSMS IASI – STEAUA LIVE VIDEO PRO TV ONLINE in Cupa Romaniei 2014. Și lista indisponibilor e numeroasă la formația din Dealul Copoului: Mihalache, Mitic, Vladu, Coşereanu, Călugăru, Dedu şi Liviu Mihai, plus portarul Caparco, italianul fiind plecat în țara natală pentru un consult de specialitate. De asemenea, revin Voicu și Onduku care au fost suspendați. „Pentru mine, cel mai important meci care urmează este cel cu Rapid, din campionat. De aceea, e posibil să menajez câţiva jucători în partida cu Steaua”, a anunțat antrenorul Nicolo Napoli, conștient că meciurile din LIga 1 sunt mai importante decât cel de azi cu campioana Steaua.

Cel mai ieftin bilet la meci costă 20 de lei și până aseară se vânduseră deja 4.000 de tichete. Se speră că la ora meciului vor fi în tribune aproape 10.000 de spectatori.

În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri și, dacă egalitatea persistă, la lovituri de departajare.

CSMS IASI – STEAUA LIVE VIDEO PRO TV ONLINE in Cupa Romaniei 2014. Echipe probabile

CSMS: Grahovac – Voicu, Plămadă, Munteanu, Ţigănaşu – Creţu– Ciucur, Novac, Olah, Böle – Onduku.

Steaua: Cojocaru – Râpă, Varela, Papp, Toşca – Breeveld, L. Filip – Vîlceanu, Stanciu, Tănase – Măcriş.

CSM IASI STEAUA LIVE ONLINE TV azi 28 octombrie in CUPA ROMANIEI – Cine transmite meciul CSM IASI STEAUA. STEAUA BUCURESTI joaca azi 28 octombrie in optimile de finala din CUPA ROMANIEI in deplasare in capitala Moldovei. Meciul CSMS IASI – STEAUA BUCURESTI se dispută pe stadionul “Emil Alexandrescu” din Iași, de la ora 20.30 și va fi difuzat de Pro TV..

CSM IASI – STEAUA LIVE VIDEO AZI MARTI 28 OCTOMBRIE

CSM IASI STEAUA LIVE  VIDEOV ONLINE TV azi 28 octombrie in CUPA ROMANIEI – Cine transmite meciul CSM IASI STEAUA. STEAUA a fost învinsă, duminică, 26 octombrie, în etapa a XII-a, în deplasare de către ASA 2013 Targu Mures. Prima înfrângere a Stelei în deplasare după 699 de zile a fost una cu scandal, scrie prosport.ro. Antrenorul oaspeţilor, Costel Gâlcă, a acuzat jocul foarte dur al gazdelor, nesancţionat de “centralul” Istvan Kovacs. Keşeru, Latovlevici şi Rusescu au părăsit terenul accidentaţi şi după doar 27 de minute antrenorul Stelei epuizase toate schimbările. În paralel, steliştii ceruseră cartonaş roşu pentru Mureşan, care i-a spart obrazul lui Rusescu printr-o lovitură de cot în figură. Mijlocaşul mureşenilor a văzut doar “galben”.

CSM IASI STEAUA LIVE VIDEO ONLINE TV azi 28 octombrie in CUPA ROMANIEI. Cine transmite meciul CSM IASI STEAUA. Tot în prima repriză, Sepsi a avut o intrare prin alunecare, din spate, direct pe tendonul lui Papp, dar şi acesta a Kovacs a scos tot cartonaşul galben. În aceeaşi manieră, “centralul” meciului a refuzat un penalty evident Stelei, la o intervenţie a lui Stăncioiu la Tănase. Sper finalul meciului, Kovacs a scos cartonaşul roşu, dar i l-a arătat lui Pârvulescu, pentru un fault în marginea terenului. Arbitrul de centru a considerat că stelistul era ultimul apărător, deşi în paralel cu acesta mai era şi Varela.

CSM IASI – STEAUA LIVE AZI MARTI 28 OCTOMBRIE

CSM IASI STEAUA LIVE ONLINE TV azi 28 octombrie in CUPA ROMANIEI. Cine transmite meciul CSM IASI STEAUA. În ultimul meci de campionat, CSM IASI a remizat, 2-2, în deplasare cu CEAHLAUL PIATRA NEAMT. Nemțenii au terminat la egalitate partida disputată, sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa CSMS Iaşi, în etapa a XII-a a Ligii I, reuşind să revină după ce a fost condusă cu 2-0. Golurile oaspeţilor au fost marcate de Novac ’13 şi Wesley ’42. Pentru Ceahlăul au înscris Cârjan ’58 şi Mândruşcă ’66. 1-2: Cârjan a înscris cu un şut din interiorul careului, mingea fiind deviată de un jucător al echipei oaspete.

 

CSM IASI – STEAUA LIVE AZI MARTI 28 OCTOMBRIE

CSM IASI STEAUA LIVE ONLINE TV azi 28 octombrie in CUPA ROMANIEI. Cine transmite meciul CSM IASI STEAUA. Preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat, după tragerea la sorţi a meciurilor din Cupa României, că, deşi formaţia sa nu a avut noroc, el se bucură că va întâlni Steaua, una dintre cele mai bune echipe din campioantul intern. “Nu am avut prea mare noroc, dar se poate întâmpla când meciurile se trag la sorţi. Întâlnim Steaua, una dintre cele mai bune echipe din campionatul intern”, a declarat, pentru Mediafax, presedintele CSM Iasi.

CSM IASI STEAUA LIVE VIDEO ONLINE TV AZI 28 OCTOMBRIE IN CUPA ROMANIEI. CINE TRANSMITE MECIUL CSM IASI STEAUA.

“Meciul cu Steaua, în Cupă, va fi o sărbătoare. Jucăm pe teren propriu şi sunt convins că stadionul va fi plin. Într-un asemenea joc, noi nu avem nimic de pierdut, ci doar de câştigat. Indiferent de formula cu care va începe Steaua acest joc, cu siguranţă va fi unul foarte dificil. Steaua are un lot care îi permite să trimită în teren o echipă foarte bună, chiar dacă nu evoluează toţi titularii”, a mai declarat, pentru Mediafax, Florin Prunea.

CSM IASI STEAUA LIVE ONLINE TV azi 28 octombrie in CUPA ROMANIEI. Cine transmite meciul CSM IASI STEAUA. Oficialul grupării ieşene a mai precizat că nu s-a pus problema înlocuirii antrenorului Ionuţ Chirilă din cauza rezultatelor slabe ale echipei în Liga I. “Ne aşteaptă un meci extrem de important la Braşov. Nu avem voie să pierdem această partidă pentru a păstra contactul cu restul plutonului. Nu s-a pus problema înlocuirii antrenorului Ionuţ Chirilă”, a explicat Prunea.

CSM IASI – STEAUA LIVE VIDEO AZI MARTI 28 OCTOMBRIE

CSM IASI STEAUA LIVE ONLINE TV azi 28 octombrie in CUPA ROMANIEI. Cine transmite meciul CSM IASI STEAUA. “Noi ne gândim doar la victorie. Nu cred că este cineva care înaintea unui meci se gândeşte ce face în cazul în care pierde. Avem probleme de lot, dar sper ca jucătorii care vor intra pe teren cu Braşovul să facă tot psibilul pentru a obţine toate cele trei puncte. N-am câştigat de zece ani la Braşov, dar statisticile nu sunt tocmai relevante. Fiecare meci are istoria lui”, a adăugat Prunea. Echipa Steaua va juca împotriva CSMS Iaşi în optimile de finală ale Cupei României, potrivit tragerii la sorţi care a avut loc, joi, la sediul FRF.

CSM IASI – STEAUA LIVE VIDEO AZI MARTI 28 OCTOMBRIE.

CSM IASI STEAUA LIVE ONLINE TV azi 28 octombrie in CUPA ROMANIEI. Cine transmite meciul CSM IASI STEAUA. STEAUA BUCURESTI ridică prețurile biletelor. Ieşenii au dublat preţul tichetelor la meciul din CUPA ROMANIEI cu echipa lui Gâlcă. Oficialii din Copou au decis să dubleze preţul biletelor la meciul din faza optimilor Cupei României, cu Steaua, programat marţi, pe stadionul “Emil Alexandrescu”, de la ora 20.30, scrie prosport.ro.

CSM IASI – STEAUA LIVE AZI MARTI 28 OCTOMBRIE.

CSM IASI STEAUA LIVE ONLINE TV azi 28 octombrie in CUPA ROMANIEI. Cine transmite meciul CSM IASI STEAUA. Cel mai ieftin tichet, la peluze, va costa 20 de lei, dublu faţă de preţul la un meci din campionat. Un bilet la tribunele A şi B costă 40 de lei, la tribunele 0A şi 0B – 60 lei, iar cine vrea să asiste la meci de la tribuna 0 va trebui să scoată din buzunar 80 lei.Biletele pentru meciul cu Steaua vor fi puse în vânzare duminică şi luni, între orele 10:00 şi 16:00, iar marţi, în ziua jocului, casele din jurul arenei vor fi deschise între orele 10:00 şi 20:30.

CSM IASI – STEAUA LIVE AZI MARTI 28 OCTOMBRIE.

STEAUA BUCURESTI este clubul cu cele mai multe Cupe ale României câștigate. Cluburile cu cele mai bune performanțe în Cupa României sunt : FC Steaua București cu 21 trofee, urmată de FC Dinamo București și FC Rapid București cu 13.

CSM IASI STEAUA LIVE ONLINE TV azi 28 octombrie in CUPA ROMANIEI