CSU CRAIOVA – FCSB 2018: Bomba detonată de Becali înainte de derby: „Afară, e un obraznic, strică echipa. O să vedeţi voi!”

Gigi Becali a anunţat în direct la Digi Sport că Denis Alibec va pleca la finalul sezonului, după ce a avut un nou derapaj. Chiar dacă nu a povestit episodul, finanţatorul de la FCSB a lăsat să se înţeleagă că atacantul a avut o nouă ieşire. "O să vedeţi voi!", a spus omul de afaceri.

RomaniaTV.net
14 mai 2018, 06:35
CSU CRAIOVA – FCSB 2018: Bomba detonată de Becali înainte de derby: „Afară, e un obraznic, strică echipa. O să vedeţi voi!”

„Ia du-te cu Maserati (n.r.- Alibec are un McLaren 540C) şi plimbă-te pe câmp cu ea! O să vedeţi voi ce a făcut Alibec. E la revedere. Nu mai vreau să zic. Poate ia bani pe el să scăpăm de el. Ăsta ne strică toată echipa. Din cauza lui se strică echipa”, a spus Becali.

Becali susţine că planul lui Vasile Geambazi este de a scăpa şi de alţi jucători-problemă.

„El asta a hotărât. `O să plece 2-3 jucători care sunt prea obraznici, care nu merită`. Aşa a zis Vasi. `Îi las în afara lotului să se antreneze pe câmp. Le dau salariile. Pe câmp acolo, la bază`”, a mai specificat Becali. 

Nu mai este cale de întors. Gigi Becali a făcut anunţul în direct, înainte de CRAIOVA-FCSB, l-a anunţat telefonic şi pe Nicolae Dică

„Vorbesc eu Vasi (n.r. Vasile Geambazi) să îl dea cu un milion pe Alibec. La revedere, să plece! Teixeira să plece şi el, că are 20.000 salariu. Tănase, simulare; lui Tănase îi vine mingea să o bage în poartă. El sare peste ea. Ăştia sunt fotbalişti? Pe Florinel am dat trei milioane, dar nu joacă pentru că nu se antrenează bine”, anunţase Becali, după meciul de la Iaşi.

Episodul Alibec – MM Stoica
Unul dintre momentele tensionate care au avut loc în acest sezon la FCSB i-a avut în prim-plan pe Mihai Stoica şi Denis Alibec, în meciul cu Viitorul (0-1), disputat în sezonul regulat, pe 11 septembrie 2017.

„Coboară, bă, să iei mingea!”, i-ar fi reproșat MM atacantului, într-un moment în care Alibec era absent din meci iar timpul se scurgea în mare viteză în defavoarea FCSB.

Alibec a auzit ce i-a strigat directorul sportiv și nu s-a abținut să nu-i răspundă imediat: „Mai, lasă-ne, bă, dracului în pace!”.