CSU Craiova – Hermannstadt, FINALA CUPA ROMANIEI 2018. Se anunţă nebunie pe Arena Naţională

CSU Craiova - Hermannstadt, FINALA CUPA ROMANIEI 2018, se va juca, duminică, de la ora 21:00, pe Arena Naţională. Până acum s-au vândut peste 30.000 de bilete. Finala CSU Craiova - Hermannstadt va fi în direct la Digi Sport, Telekom Sport şi Pro X.

24 mai 2018, 10:14
CSU Craiova – Hermannstadt, FINALA CUPA ROMANIEI 2018. Se anunţă nebunie pe Arena Naţională

CSU Craiova viseaza la un nou trofeu la finala CUPA ROMANIEI 2018 cu Hermannstadt de duminica seara, ora 21:00, in direct la Digi Sport, Telekom Sport şi Pro X.

CSU CRAIOVA HERMANNSTADT (ora 21:00) FINALA CUPA ROMANIEI LIVE STREAM ONLINE VIDEO DIGISPORT TELEKOMSPORT

Meciul CSU Craiova – Hermannstadt va fi precedat de finala Cupei Romaniei la Under 19, Steaua – Dinamo, ce va avea loc de la ora 17:00.

CSU CRAIOVA HERMANNSTADT FINALA CUPA ROMANIEI. Anunţ IMPORTANT pentru fanii care merg pe ARENA NAŢIONALĂ

„Sper ca la nivelul spectacolului nu o sa va dezamagit, mai ales ca luni e zi de sarbatoare. In momentul de fata, armata alb-albastra are vreo 25.000 de oameni. Vreo 16.000 dintre bilete au fost luate din Craiova, restul din Bucuresti. Duminica, Bucurestiul va fi alb-albastru, dar frumos, civilizat. Cu totii avem un gand: sa aducem Cupa la Craiova”, a spus presedintele oltenilor, Marcel Popescu, despre meciul CSU Craiova – Hermannstadt.

„Daca vreun jucator din punct de vedere individual va straluci, conform politicii noastre – nu renuntam la mai mult de un jucator pe sezon – insa vom incerca sa punem in locul lui un jucator de cel putin aceeasi calitate, indiferent daca cel care pleaca se numeste Mitrita, Baluta sau Bancu. Nu e vorba ca mizam noi pe un numar mare de spectatori, sunt cifre exacte. Aseara erau 30.000 de bilete vandute. In Peluza Nord se vandusera 7.000 de bilete in Craiova si 9.000 de bilete in stadion – deci 16.000 de bilete erau cele cumparate cu mijloc de transport catre Bucuresti, un tren special, autocare. La meciul cu Milan, au venit la Severin din Craiova 12.000 de oameni cu masini mici” a mai spus Marcel Popescu inainte de finala CUPA ROMANIEI 2018 CSU CRaiova – Hermannstadt.