CSU CRAIOVA – POLI IASI 0-0 în etapa 1 din Liga 1. Surprize şi emoţii în Bănie

CSU Craiova şi Poli Iaşi au remizat, luni, în ultimul meci din etapa 1 a Ligii 1, scor 0-0. Partida a început cu o întârziere de 50 de minute din cauza problemelor cu nocturna, trupa din Bănie fiind aproape de a pierde la "masa verde".

23 iul. 2018, 20:27
CSU CRAIOVA – POLI IASI 0-0 în etapa 1 din Liga 1. Surprize şi emoţii în Bănie

Partida, amânată cu 50 de minute din cauza problemelor de la instalația de nocturnă de pe „Ion Oblemenco”, nu a avut ocazii importante în primele 20 de minute. Craiova a avut două ocazii mari până în pauză: Burlacu a șutat spectaculos în minutul 33, șutul său fiind respins în corner de goalkeeper-ul Rusu, în timp ce Mitriță a lovit bara cu un șut plasat din unghi în prelungiri.

Repriza secundă a debutat tot sub dominația oltenilor: Glavina a profitat de neatenția fundașilor ieșeni, a rămas singur cu Rusu, dar a finalizat defectuos, mult peste poartă. În minutul 54, oltenii au mai ratat o ocazie importantă: Bancu a șutat bine de la distanță, dar Rusu, aflat într-o zi mare, s-a întins și a respins în lateral. Cristea l-a păcălit pe Răzvan Popa în minutul 56, a pătruns în careu, dar șutul său din unghi s-a dus peste poartă. Mitriță a mai fost aproape de gol în minutul 77, a trimis cu stângul din unghi, dar șutul nu a prins cadrul porții.

CSU CRAIOVA – POLI IAŞI 0-0

CSU Craiova: Pigliacelli – R. Popa (73 Markovic), Gardoș, Tiago Ferreira – Dimitrov (35 Briceag), Mateiu, Cicâldău, Bancu – Burlacu, Glavina (64 Bărbuţ), Mitriță. Antrenor: Devis Mangia.

Poli Iași: D. Rusu – Mihalache, Frăsinescu, Chelaru, Panțîru – Cioinac, Ștefănescu (66 Bosoi) – A. Gallego, Kizito (77 P. Petre), Pîrvulescu (61 Mimoun) – A. Cristea. Antrenor: Flavius Stoican.