CSU CRAIOVA – VIITORUL 1-2. Hagi este sigur de Europa League, oltenii pot rata cupele europene

CSU CRAIOVA - VIITORUL 1-2. CSU Craiova a fost învinsă de Viitorul în ultimul meci din play-off și trupa lui Hagi merge în cupele europene în detrimentul oltenilor, care speră ca trupa lui Hagi să câştige Cupa României pentru a merge şi ei în cupele europene.  

RomaniaTV.net
18 mai 2019, 17:37
CSU CRAIOVA – VIITORUL 1-2. Hagi este sigur de Europa League, oltenii pot rata cupele europene

Formaţia FC Viitorul a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Universitatea Craiova, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I. Constănţenii au marcat ultimul gol în minutul 90+3 şi încheie sezonul pe locul 3.

Universitatea Craiova a condus cu 1-0, după ce Martic a înscris în minutul 16.

Egalitatea a fost însă restabilită de un autogol al lui Mihăilă ’70, iar în minutul 90+3, Drăguş a adus victoria echipei Viitorul.

În minutul 73, de la Universitatea Craiova Tiago Ferreira a fost eliminat pentru un fault dur la Cojocaru.

Cum s-au marcat golurile:

Min. 90: CSU CRAIOVA – VIITORUL 1-2, ca şi în Cupă, Viitorul răstoarnă rezultatul şi este sigură de calificarea în Europa League

Min. 69: CSU CRAIOVA – VIITORUL 1-1, Mihailă marchează în propria poartă

Min. 15: GOOOOOOOOOOOOL Craiova, Ivan Martic deschide scorul

min. 4: Andrei Cristea a fost aproape să profite de o neînțelegere la marginea careului între Valentin Cojocaru și Virgil Ghiță. Olteanu a scos doar o lovitură de colț.
min. 2: Fedele trage primul șut pe spațiul porții la prima fază de atac a meciului, Cojocaru respinge peste poartă.

CSU CRAIOVA – VIITORUL LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. 

ECHIPELE DE START

CSU Craiova: Pigliacelli – Martic, Ferreira, Acka, Bancu – Mateiu, Fedele, Cicâldău – Bărbuț, A. Cristea, Mihăilă 
Rezerve: I. Popescu, Donkor, Briceag, Drăghici, Baicu, Fortes
Antrenor: Corneliu Papură

Viitorul: Cojocaru – Boboc, Țîru, Ghiță, De Nooijer – Houri, T. Băluță, Vînă – I. Hagi, Rivaldinho, Drăguș 
Rezerve: Tordai, Mladen, Artean, Ciobanu, Tîrcoveanu, Eric, G. Ganea
Antrenor: Gheorghe Hagi

Stadion: Ion Oblemenco, Craiova
Arbitru: Marcel Bîrsan // Asistenți: Radu Ghinguleac, Valentin Avram

U Craiova – FC Viitorul este singurul meci cu miză, din ultima etapă a play-off-ului. Înaintea acestei partide, cele două echipe se află la egalitate de puncte, câte 36. FC Viitorul are golaveraj mai bun şi se află pe poziţia a treia, iar oltenii ocupă poziţia a patra. Echipa lui Gică Hagi a câştigat meciul tur disputat la Ovidiu, cu scorul de 2-1, astfel că în cazul unei remize, va încheia campionatul pe poziţia a treia şi îşi va asigura prezenţa în cupele europene.

Totuşi, oltenii nu vor ieşi definitiv din cursa pentru cupele europene. Au nevoie ca Viitorul să câştige Cupa României în faţa Astrei, situaţie în care ocupanta locului 4 va merge în preliminariile Europa League. 

CSU CRAIOVA – VIITORUL LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: „Ar fi păcat”

„Important e să nu stăm la mâna Viitorului să câștige finala”, a spus antrenorul Craiovei, Corneliu Papură.

„Ar fi păcat să nu le îndeplinim acum la sfârșit, mai ales că suntem într-o forma foarte bună, golurile vin, cine intră pe teren joacă foarte bine”, a spus Ianis Hagi.

„Acesta e obiectivul nostru, să marcam trei goluri și să nu primim niciun gol”, a spus Bogdan Țîru.

CSU CRAIOVA – VIITORUL LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: „Va fi un meci tare”

„Va fi, cred, un meci frumos, toate meciurile au fost interesante pentru că sunt două echipe care vo să joace. Va fi un meci foarte tare pentru ambele echipe, în joc este participarea în cupe şi se poate numi o finală. Sper ca de data asta să nu se mai marcheze multe goluri, aşa cum a fost în meciurile noastre, şi noi să fim pe locul 3. Mergem acolo să ne calificăm în cupele europene”, a declarat secundul Viitorului, Cătălin Anghel, într-o conferinţă de presă.

La rândul său, antrenorul oltenilor, Corneliu Papură, a declarat: „Sper să reuşim un meci bun, mai bun decât cel de la Viitorul, dar cel mai important e să marcăm, pentru că în meciul  de Cupă am avut ocazii, dar nu le-am fructificat. 

Ne aşteaptă un meci împotriva unei echipe foarte bine organizate şi care este pe val. Sper că sâmbătă vom fi mult mai puternici din toate punctele de vedere”.

În aprilie, Universitatea şi Viitorul s-au întâlnit de trei ori şi de fiecare dată a câştigat echipa lui Hagi. Finala pentru Europa se joacă diseară, de la ora 21:00, în direct pe RomaniaTV.net.