CSU Craiova, INTERZIS la transferuri până în DECEMBRIE 2016

CSU Craiova a fost sancţionată de Comisia de Recurs a FRF cu interzicerea dreptului de a face transferuri în următoarele două perioade permise de regulament, adică în această iarnă şi în vara anului 2016.

08 oct. 2015, 16:06
CSU Craiova, INTERZIS la transferuri până în DECEMBRIE 2016

CSU Craiova a fost sancţionată în cazul lui Ovidiu Dănănae. La începutul anului, oficialii din Bănie au decis să le micșoreze contractele, cu un procent de 30%, jucătorilor Costin Curelea, Viorel Ferfelea și Ovidiu Dănănae. După o perioadă primii au fost reprimiţi, în timp ce ultimul a fost exilat.

„Încetare raporturi contractuale – Admite recursul. Modifică Hotărârea CNSL nr.427/26.08.2015. Respinge cererea formulată de CSU Craiova, în contradictoriu cu jucătorul Dănănae Mircea. Admite cererea reconvențională formulată de jucătorul Dănănae Mircea, în contradictoriu cu CSU Craiova. Constată încetarea raporturilor contractuale între CSU Craiova și jucătorul Dănănae Mircea, fără justa cauză, din inițiativa clubului.

Obligă CSU Craiova la plata către jucător a sumei de 49.500 euro net, reprezentând drepturi contractuale pentru perioada 01.10.2015 – 30.06.2016. În temeiul art. 18.9.1, lit. a din RSTJF, sancționează CSU Craiova cu interzicerea dreptului de a efectua transferări de jucători, în calitate de club cesionar, pentru două perioade de transfer.

Obligă clubul CSU Craiova la plata către jucătorul Dănănae Mircea Ovidiu a sumei de 2.955 lei, cu titlu de taxă de procedură, fond și recurs. Definitivă și executorie pe plan intern”, scrie în documentul federal.