CTP atacă USR: „Dacă iese de la guvernare, este un gest comparabil ca josnicie cu ce a făcut Emil Constantinescu”

Cristian Tudor Popescu (CTP) este de părere că, dacă negocierile din cadrul coaliției de guvernare vor eșua, iar USR-PLUS va ieși de la guvernare, gestul lor ar fi unul ”josnic și meschin”.

20 apr. 2021, 19:08
CTP atacă USR: „Dacă iese de la guvernare, este un gest comparabil ca josnicie cu ce a făcut Emil Constantinescu”

CTP compară posibila ieşire de la guvernare a USR-PLUS cu gestul lui Emil Constantinescu din 2000, când a renunţat la a mai candida pentru un al doilea mandat de preşedinte, iar în turul al doilea românii au avut de ales între Ion Iliescu şi Corneliu Vadim-Tudor.

”Cum te duci cu așa ceva la rupere? Când vii cu astfel de plesniri de cărți pe față, asta înseamnă rupere. Dacă USR iese de la guvernare acum, este, după părerea mea, un gest comparabil în josnicie, meschinărie, cu ce a făcut Emil Constantinescu în 2000, când a dat bir cu fugiții și nu a mai vrut să candideze la prezidențiale. Dacă acum face asta USR PLUS, e echivalent cu ce a făcut atunci Emil Constantinescu, cu consecințe care pot fi asemănătoare. Avem un partid care se nutrește cu rămășițele pământești ale lui Corneliu Vadim Tudor.”, a spus Cristian Tudor Popescu, conform Stirileprotv.

CTP: „Vlad Voiculescu poate candida la preşedinţie”

”A reușit să-și creeze genul acesta de suporteri, care refuză să mai gândească rațional, în legătură cu faptele, în legătură cu declarațiile, în legătură cu tot ce se întâmplă, care au convingeri, care au au credință în domnul Voiculescu. E un lucru greu, când e vorba de a manipula masele, să ai adepți. Poate să-i utilizeze pe acești oameni și în scopuri mai înalte, de pildă să candideze la președinție. Cu oamenii ăștia pe care a reușit să îi apropie, eu cred că ministru al Sănătății e prea puțin pentru domnul Voiculescu.”, a mai afirmat CTP.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu critică dur negocierile coaliţiei de guvernare: „Cîţu şi şleahta sa de iresponsabili să ştie ceva: că nu mai pot continua aşa”


loading...
Partenerii noștri