Marcel Ciolacu critică dur negocierile coaliţiei de guvernare: „Cîţu şi şleahta sa de iresponsabili să ştie ceva: că nu mai pot continua aşa”

Liderul PSD Marcel Ciolacu este revoltat de faptul că liedrii coaliţiei de guvernare negociază postul de ministru al Sănătăţii de aproape o săptămână, de când premierul Florin Cîţu l-a demis pe Vlad Voiculescu.

20 apr. 2021, 17:34
Marcel Ciolacu critică dur negocierile coaliţiei de guvernare: „Cîţu şi şleahta sa de iresponsabili să ştie ceva: că nu mai pot continua aşa”

Marcel Ciolacu le cere vehement celor din coaliţia de guvernare să vină cu soluții pentru ieșirea din criza economică și sanitară provocate de pandemia de Covid.

„4 ore pe zi de „terapie pe ciolan”! Asta fac ”partenerii” de Coaliție în loc să guverneze!

România reală este în colaps. Românii știu și simt asta, dar trebuie ca și Cîțu și toată șleahta sa de iresponsabili să știe ceva: că nu mai pot continua așa.

Să lase păruiala gingașă și să iasă AZI cu cel puțin 6 măsuri concrete și urgente pentru a stopa prăbușirea totală:

1. Testare extinsă și anchete epidemiologice pe bune pentru oprirea răspândirii virusului COVID-19;

2. Facilitarea accesului la vaccin prin înființarea de micro-centre de vaccinare în toate localitățile, implicarea activă a celor peste 11 mii de medici de familie și a Bisericii pentru dublarea capacității de vaccinare;

Marcel Ciolacu: „Oamenii aşteaptă soluţii, nu mermeleală, nu ciolan!”

3. Finanțarea urgentă cu suma de minimum 1 miliard lei a cheltuielilor pentru secțiile ATI de unde s-au tăiat masiv bani și pentru achiziția urgentă de medicamente pentru spitalele care nu mai au cu ce să trateze pacienții;

4. Deblocarea urgentă a sumei de 1 miliard de euro promisă către companii pentru salvarea economiei și a locurilor de muncă;

5. Măsuri de sprijin dedicate persoanelor vulnerabile pentru a compensa explozia prețurilor și a cursului valutar;

6. Achitarea restanțelor de peste 1,2 miliarde de lei la subvențiile pentru agricultură, precum și a ajutoarelor pentru creșterea animalelor.

Asta așteaptă oamenii de la voi! Soluții, NU ”mermeleală”. Rezultate, NU ciolan!!!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: PSD votează pentru ca Florian Bodog să fie urmărit penal. Anunţul lui Marcel Ciolacu: „Să nu picăm într-un joc al actualei puteri în care să arate că PSD este iarăşi împotriva Justiţiei”