CTP comententează strategiile politice ale PSD şi PNL: „Prostia este zăcământul nostru natural cel mai bogat si este exploatat”

Cristian Tudor Popescu a comentat în stilul caracteristic strategiil principalelor partide din România, care au dus la o criză politică fără precedent.

RomaniaTV.net
07 feb. 2020, 19:59
CTP comententează strategiile politice ale PSD şi PNL: „Prostia este zăcământul nostru natural cel mai bogat si este exploatat”

Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 căderea Guvernului Orban, eventualele înţelegeri între cele două formaţiuni, a comparat situaţia actuală cu cea din 2009, când preşedinte era Traian Băsescu, iar verdictul a fost unul dur: „s-a desfășurat „Campionatul Național de Ridicol Anticipat”.

„Nu am de unde să știu dacă a fost o înțelegere, numită blat, între domnii Ciolacu și Orban sau și domnul Iohannis. N-am de unde să știu așa ceva. Ce știu cu certitudine este că s-a desfășurat „Campionatul Național de Ridicol Anticipat”. Asta știm sigur.

Nu știm dacă-i blat, dar ridicol anticipat este. În care campionat, câștigă cel ce se clasează pe locul doi. Ridicol, firește, condimentat cu prostie. Este un zăcământ național inepuizabil. Am spus-o întotdeauna – prostia -, ce petrol, ce minereuri, ce gaze… Nu, domne. Prostia este zăcământul nostru național cel mai bogat. Și care trebuie exploatat. Și este.

Domnul Ciolacu parafrazează, într-un acces de nătângie, ce i-a spus Traian Băsescu lui Adrian Năstase când l-a bătut în anul 2004. „Adriane nici nu știi, cât de mic începi să fii”, a afirmat CTP.