CTP crede că Halep a făcut un meci bun şi o laudă pe Muguruza: „Soarta îi ajută pe cei îndrăzneți. Tot timpul a forțat”

Cristian Tudor Popescu a urmărit meciul Simonei Halep cu Garbine Muguruza, din semifinala Australian Open, şi a comentat înfrângerea româncei.

RomaniaTV.net
30 ian. 2020, 07:52
CTP crede că Halep a făcut un meci bun şi o laudă pe Muguruza: „Soarta îi ajută pe cei îndrăzneți. Tot timpul a forțat”

CTP crede că Simona a făcut un meci bun şi că nu are prea multe lucruri să-şi reproşeze, găsindu-i un singur punct slab în meciul de azi, dar declară că Muguruza pur şi simplu a fost prea bună şi a avut şi norocul să-i intre multe lovituri la limită.

„Nu sunt așa de supărat. E destul de simplă explicația. Simona a jucat foarte bine, iar Gabrine a jucat și mai bine. Nu ai ce să-i reproșezi Simonei. A făcut un joc bun din punct de vedere tactic. Muguruza nu s-a mulțumit să țină mingea în teren și să aștepte greșeala adversarei. A atacat, a obținut puncte. N-am mai văzut-o pe jucătoarea din Spania de foarte mult timp atât de concentrată. A scos mingi foarte grele și în felul asta a făcut diferența.

La un capitol a stat mai slab Simona față de meciurile precedente: serviciul doi. A avut și noroc Muguruza, dar nu unul întâmplător. Soarta îi ajută pe cei îndrăzneți. Tot timpul a forțat”, a declarat Cristian Tudor Popescu la emisiunea GSP Live.