CTP îi răspunde lui Cristian Sima: Omul MINTE în mod paranoic. Acest personaj nu mă interesează

Cristian Sima a trimis o a patra scrisoare în ţară, în care menţionează că l-a avut client şi pe antrenorul Walter Zenga. În plus, Sima răspunde declaraţiilor făcute despre el de către Cristian Tudor Popescu. Contactat de România TV, jurnalistul a declarat că nu a avut nicio relaţie cu Cristian Sima şi că s-a întâlnit cu el o singură dată, "pe nepusă masă".

RomaniaTV.net
15 oct. 2012, 09:08
CTP îi răspunde lui Cristian Sima: Omul MINTE în mod paranoic. Acest personaj nu mă interesează

Cristian Sima doreşte să dea o replică tuturor celor pe care i-a pomenit în ultimele zile, pentru că doreşte, şi reuşeşte, să-şi umfle imaginea mediatică. Este singurul său scop. Este dispus să se agaţe de orice pentru asta. Şi iată că televiziunile îi fac jocul. Acest personaj nu mă interesează”, a spus Cristian Tudor Popescu.

În a patra scrisoare trimisă în ţară, Sima scrie că ziaristul Cristian Tudor Popescu s-a dus la Hotnews ca să-şi ofere serviciile, „deşi ştia că ipochimenul megaloman, adică eu, sunt acţionar şi finanţator”. „A fost refuzat nu pentru că nu e un jurnalist excelent dar, noi nu am crezut că două nuci dure, Tapalagă şi CTP, pot să stea în aceeaşi redacţie”.

Domnul Sima spune că el hotăra politica editorială a Hotnews-ului. Iată ce poate să debiteze domnul Sima din dorinţa de a-şi mai umfla imaginea. Omul minte în mod paranoic„, i-a răspuns CTP brokerului fugar.

Ziaristul a mărturisit că nu a avut nicio relaţie cu Cristian Sima, niciodată. „M-am întâlnit o singură dată, pe nepusă masă. Mircea Dinescu mi l-a adus pe acest individ. Am stat de vorbă cinci min, după care m-am ridicat şi am plecat„, a mai precizat CTP.

Eu nu am spus că acest om este un hoţ. Eu am spus că este un individ necreditabil, care bătea câmpii într-un mod evident obsedat de propria persoană şi de propria genialitate. Ce să stai de vorbă cu un asemenea individ. Mă mir de câţi au putut să îl crediteze şi să îi încredinţeze asemenea sume de bani„, a mai spus jurnalistul.

Întrebat de ce persoanele păgubite de Cristian Sima nu au făcut plângere, CTP a spus că depinde de relaţia în care se află fiecare cu banii. „Dacă sunt bani munciţi de tine, cu neuronul, şi câştigaţi în mod cinstit, atunci, în primul rând nu-i dai banii unui asemenea individ, în al doilea rând, faci orice ca să îi poţi recupera. Când ai o relaţie aşa lejeră cu sute de mii de euro, milioane de euro, se întâmplă ce vedeţi”, a precizat jurnalistul.

Mai mult, Cristian Tudor Popescu spune că Sima discreditează meseria de broker, prin modul în care îşi tratează clienţii. „Un broker corect în meseria lui nu făcea aceste dezvăluiri, pentru că se afla într-o relaţie echivalentă avocat/medic – clienţii, în care există clauză de confidenţialitate„, a mai declarat acesta.

Jurnalistul nu crede că scrisoarea de luni, a patra, va fi şi ultima. „Cristian Sima va continua cu scrisorile. Limita e cerul. Cât i se va permite de televiziuni, va livra în fiecare dimineaţă, poate de două ori pe zi, astfel de dezvăluiri„, a conchis CTP.