CTP, demolat de mama Soranei Cîrstea, după derapajul gazetarului: „Scrieți la comandă și la plată!”

CTP a stârnit încă un circ. Gazetarul a provocat revoltă în societatea românească, după ce a călcat-o în picioare pe Sorana Cîrstea, pentru un mesaj postat pe Instagram. Acum a venit rândul ca jurnalistul controversat să fie pus la punct, chiar de mama sportivei. 

09 iul. 2023, 14:40
CTP, demolat de mama Soranei Cîrstea, după derapajul gazetarului: „Scrieți la comandă și la plată!”

Mesajul redistribuit de către Sorana Cîrstea în social media, „Faceți bărbații din nou masculini, fetele din nou feminine și copiii din nou inocenți” l-a deranjat crunt pe CTP, în niciun caz jignirile și amenințările oribile primite de Sorana. Gazetarul s-a prefăcut că nu înțelege îndemnul jucătoarei, așa că a etichetat postarea drept o mare „prosteală”:

„Face un exercițiu de prostire în față!”, a reacționat CTP. Mama Soranei Cîrstea a găsit explicația pentru derapajul gazetarului. CTP este amoral, omul perfect pentru ascrie „la comandă”, un individ care nu are propriile opinii, a comentat mama atletei.

„Am așteptat să termine Sorana turneul să spun și eu câteva cuvinte ca mamă, femeie și cititor de presă. Mă cutremur la ce citesc. Mă întreb dacă acești jurnaliști sunt oameni și sunt normali sau fac totul pentru bani.

Sorana este copilul meu, este o sportivă de top și un om de calitate, școlit (cu rezultate meritorii), nu este o parvenită incultă care nu știu unde este școlită și care a făcut carieră ‘bifând’. Are dreptul să-și spună și să-și susțină opinia!”, a transmis Liliana Cîrstea, mama sportivei.

CTP merge dintr-un scandal într-altul. Gazetarul care aplauda violențele minerilor, pus la punct de români

Sorana Cîrstea nu a încercat nicio „prosteală”. Sportiva apreciază viața de familie și nimic mai mult, a adăugat mama sa.

„De ce sunteți deranjați, că nu a atacat pe nimeni, a dat dovadă de maturitate spunând ce gândește și ce-i place. Îi plac frumosul, calitatea, excelența și familia! Emană bunătate, frumusețe și muncă exemplară! Știți voi ce înseamnă asta? Nu! Și nici nu o să aflați! Pentru că ura voastră a depășit normalul și pentru că spuneți, scrieți și reacționați la comandă și la plată! Atât!

Copil frumos, mergi pe drumul tău, fii fericită și împlinită, familia o să-ți fie alături TOTDEAUNA! Noi toți te iubim și te susținem! Pentru noi nu ești o ‘coțofană’, ești un simbol, o inspirație, o mândrie!”, a mai scris mama sportivei, după atacurile violente ale unei minorități din societate, printre care s-a numărat și controversatul CTP.

Citește și: Românii fac zid în jurul Soranei Cîrstea. Printre ei, și politicieni: „Asta înseamnă normalitate!”