CTP: Derbedeul Putin ameninţă Westul, USA: „Fiţi atenți că vă spargem, să moară mama Rusia!”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu remarcă faptul că liderul de la Kremlin nu mai are ecou nici în rândul propriului auditoriu, un bătrân fiind filmat în timp de dormea la discursul lui Putin

21 feb. 2023, 16:17
CTP: Derbedeul Putin ameninţă Westul, USA: „Fiţi atenți că vă spargem, să moară mama Rusia!”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu – CTP spune că Vladimir Putin, aflat la un de zile de când încearcă că cucerească zone din Ucraina, a ajuns la limită, așa că s-a pus pe atacat Occidentul și Ucraina, ba că susțin homosexualii, ba că sunt cu naziștii sau împotriva creștinilor. CTP spune că în sala în care vorbea Putin un moșneag a adormit.

Vladimir Putin, mesaj ameninţător către SUA. „Rusia va testa armele nucleare!” VIDEO
„Putin conduce o Pobedă pășitoare

Un caftangiu vestit, să-i spunem Zet, se năpustește asupra unui anume U, pe motivul că ăsta se uita urât la el. Și cu intenția clară să-i rupă capul în câteva secunde. După un sfert de ceas de lovituri crunte, de-o parte și de alta, cei doi sunt plini de răni sângerânde, se clatină pe picioare, încearcă să-și adune puterile. Nici gând ca Zet să fie cu bocancul pe gâtul așteptatei victime.

Ei, și în clipa asta crâncenă, de încleștare pe viață și pe moarte, Zet deschide gura și ne anunță că „U este un om rău, ca și W, care îl susține!”. Adică, după ce a primit o serie de pumni în cap, la care nu se aștepta, Putin răspunde, carevasăzică, dând o palmă morală Ucrainei și Occidentului, pe care îi dojenește că sunt naziști, antichriști și homosexuali. Drept care, dacă n-a fost în stare să zdrobească Ucraina, derbedeul Putin amenință Westul, USA: „Fiți atenți că vă spargem, să moară mama Rusia!”.

Acum, când se împlinește 1 an de la năvala asupra Ucrainei, tot ce-ar fi trebuit să aibă de spus era sărbătorirea Victoriei, Pobeda, ca în Marele Război pentru Apărarea Patriei. Despre asta, n-a găsit decât o zisă a lui Iohannis, deja ridiculizată: „O facem pas cu pas”. Ca și cum Pobeda condusă de el ar fi pășitoare, nu pe roți…

Pentru vajnicul apărător al Dumnezeului mascul care este Vladimir Putin, pentru adoratorii forței, violenței și dictaturii, mesajul pe care l-a transmis se reduce la un singur și rușinos cuvânt: impotență.

M-am uitat cu atenție: în sala plină ochi cu oameni ai Sistemului putinist, nu era nicio singură față, niciuna, care să nu fie lemnoasă, complet inexpresivă, pe tot timpul discursului. Cu excepția unui moșneag care adormise”, scrie CTP pe Facebook.

Citeşte şi: Joe Biden pregătește un atac dur la adresa lui Vladimir Putin. Ce mesaje ascunse conține discursul președintelui SUA

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a susţinut marţi un discurs în faţa camerelor reunite ale parlamentului rus timp de aproape două ore, la finalul căruia a anunţat că Rusia îşi suspendă participarea din tratatul New START pe care îl au cu Statele Unite, singurul care mai era în vigoare în domeniul nuclear. Ultima dată Putin s-a adresat parlamentului în 2021, iar acum a fost pentru prima dată de la începutul războiului, în urmă cu aproape un an, când a venit într-un cadru solemn şi a anunţat noile direcţii ale ţării.