CTP, desfiinţat de un fotbalist din Liga 1 după atacul la adresa Patriarhului Daniel. „Şi eu sunt vită creştină!”

Alexandru Benga (31 de ani), fundașul celor de la UTA Arad, a avut o replică dură pentru Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul l-a atacat pe Patriarhul Daniel, numindu-l "șarlatan" după ce a comparat interdicțiile de la pelerinajul de Sf. Dimitrie cu cele impuse de autoritățile comuniste în 1989, cu puțin timp înainte de Revoluție!

30 oct. 2020, 14:59

Alexandru Benga, care a bifat 7 meciuri în acest sezon de Liga 1, s-a arătat contrariat de opinia lui CTP și l-a criticat pe acesta într-un mesaj pe Facebook.

Serghei Mizil, atac FURIBUND la adresa lui CTP după ce l-a criticat pe Patriarh. „E un accident genetic. Îşi permite să zică orice”

„Atacul odios făcut de CTP la adresa Patriarhului Daniel este știrea zilei. Mă uit și mă minunez câtă ură, venită din străfundul ființei, zace în acest om. Sincer, îl înțeleg și îl compătimesc. Mă gândesc că nu e ușor să trăiești cu atâta venin, furie și ură în tine. Alarmant, strigător la cer chiar, este că CTP este formator de opinie în România, frate. Și încă ceva, și eu sunt vită creștină!”, a scris Alexandru Benga.

Florentin Pandele s-a ascuns de Firea ca să-l critice pe CTP. „Nu trebuie să apară individul ăsta. Uitaţi-vă ce figură are!”

„Pentru a prosti oamenii, șarlatanul Daniel n-are nevoie de matematică, nici de logică, o dă direct, ca o strigătură pentru vitele ce le păstorește”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.